Szerintetek mi a legjobb 2. világháborús játék Pc-n?
Figyelt kérdés
Tapasztalatok? Vélemények?2011. nov. 30. 20:09
1/8 anonim válasza:
Call of Duty 2 az örök verhetetlen :D
2/8 anonim válasza:
Brothers in arms Road to Hill 30 számomra meg még az earned in blood is jó . A hell highwaynek már csak a története tetszett igazán nem közelíti meg a profizmusát a régi részeknek sokkal ilyen arcade lövöldözősebb lett . Persze van akinek ez jön be annak Hell highway meg talán a Highwayba az a komoly ,hogy a beteg környezet jobban átjön .
3/8 anonim válasza:
Medal of Honor - Allied Assault. Verhetetlen ebben a kategóriában, nem is csoda, az Infinity Ward készítette:-)
4/8 anonim válasza:
Blitzkrieg 1. Sztem nagyon jó játék (bár ma már öreg), de játékélménye nagyon jó. Főleg multi része jó.
6/8 19gal_balazs97 válasza:
a harmadik rosszul írta az allied assaultot nem az infinity ward készítette
7/8 anonim válasza:
Medal of honor, pacific assault NEKEM
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Személy szerint én a MOH - Airborne-t és a COD 2-őt és 5-öt bírom nagyon.
2013. febr. 4. 23:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!