Assassin's Creed Brotherhood-ról lenne 2 kérdésem! Segít valaki? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Az 1. az lenne, hogy még játsszák multin a játékot?(bár gondolom igen, mivel még a revelations nem jelent meg)
A 2. az, hogy a multit elbírná egy 320 kbps sebességű internet? Kis lagg még elmegy :) Köszönöm a válaszokat!!!
2011. nov. 30. 19:28
1/6 anonim válasza:
Játszani játszák, bár már megjelent a relevations. Legalábbis konzolokra, de szerintem pc-re is, nem rémlik, hogy nagyon csúszna. Ez a 320 kbps meg pontosan mi? Ennyi a maximum sávszélességed? Mert ha igen, akkor csoda, hogy a gyakorikerdesek bejött, a multira kevés. Mi a sávszélességed?
2/6 A kérdező kommentje:
A gyakorikérdések elég gyorsan bejön, de azt hiszem nem a sávszélességem ennyi. A speedtest.net azt írja, hogy 2.69 mbps a feltöltés, a letöltés pedig 0.20-on valamennyi körül van.
2011. nov. 30. 20:44
3/6 A kérdező kommentje:
a letöltést és a feltöltést fordítva írtam úgy nézd.
2011. nov. 30. 20:44
4/6 anonim válasza:
Na, ez így már azért inkább elárul valamit. De el kell szomorítsalak, ez nagyon kevés, ha a szerver nem közeli, szerintem játszhatatlan lesz. 0,5 feltöltés rettentően kevés, online játék pedig azt is aktívan használja.
5/6 A kérdező kommentje:
Egy oldalon ezt olvastam: “The minimum bandwidth should be of 128 Kbps. That means ~9Mbytes per 10 minutes. We recommend a 256Kbps connection (and ~18MB usage on 10 minutes)”.
2011. dec. 1. 13:05
6/6 A kérdező kommentje:
hát azért 18 mega 1 perc alatt lejön nem hogy 10
2011. dec. 1. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!