Gta 4-be mentést hogyan kell belerakni?
Állítólag egy Rockstar games/GTA IV/savegames mappába kell belerakni, de nekem ott csak az user music meg a clipek vannak.
SZóval azért kérdezem ezt, mert újra rakom a windows-om.
windows 7-esem van most és ugyan ez lesz megint felrakva.
Aki tud segíteni segítsen.
Szia! Nem ott van ahol keresed.
"Mentések backupolása:
Elöször is ha azt szeretnénk, hogy mentéseink egy esetleges újratelepítés után is megmaradjanak a következő könyvtárakat kell elmentenünk.
Windows XP:
- Windows XP:
- X:\Documents and Settings\<felhasználóneved>\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\ (így megmaradnak a beállításaink is, de ha csak a mentések a fontosak akkor \GTA IV\savegames mappát mentsük le.)
- X:\Documents and Settings\<felhasználóneved>\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive\ (így megmaradnak a beállításaink is, de ha csak a mentések a fontosak akkor \GTA IV\savegames mappát mentsük le.)
Windows Vista/7:
- X:\Users\<felhasználóneved>\AppData\Local\Rockstar Games\
(így megmaradnak a beállításaink is, de ha csak a mentések a fontosak akkor \GTA IV\savegames mappát mentsük le.)
- X:\Users\<felhasználóneved>\AppData\Local\Microsoft\XLive\"
Köszönöm a választ, de mondom hogy nincs savegames mappám.
Se így se ugy.
Nem engedi betölteni a mentést, pedig olyan oldalrol szedtem le ahonnan már sokan, és nekik sikerült.
NEkem mért nem megy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!