Hogy játszhatok Battlefield 3-at multiplyeren? Mi kell hozzá?
Figyelt kérdés
2011. nov. 29. 14:45
11/43 A kérdező kommentje:
Barátom, ezt nekem jó lenne, ha részletesebben elmondanád. Hogyanhogy gyorsabb? Miben gyorsabb pl.? Neked is Windows 7-ed van? Vistától is jobb? Miben fog még változni? Ha benne lesz mik vesznek el? Egyszerű megoldani a problémámat?
2011. nov. 29. 16:03
12/43 anonim válasza:
Na szóval. Gyorsabban bootol,nem kell annyit várni mint az XP-nél,amivel sok időt spórolhatsz meg. Nekem is Win7-em van,az XP-t már nem bírtam. Vista az úgy sz@r ahogy van,nagyon rossz lett. Sok játék pedig XP-n se és Vistán sem megy el,ezért is célszerű a 7. Más lesz az asztal és az összes ikon. Ha kettő "helyi lemez"-ed van,akkor csak arról fog elveszni MINDEN (!!!) Adat amelyiken a WIndows XP van. Hát kinek egyszerű kinek nem. :)
13/43 A kérdező kommentje:
Értelek cimbora. Tehát célszerű váltani. Megnéztem a Saját gépbe a C-t, és ott találtam nagy betűkkel kiírva, hogy WINDOWS. És a részletes menetét el tudnád mondani a telepítésnek? Mennyi időt igényel? Ja, és én most nagyon a BF3 felé hajlok. Még azt akarnám,hogy sokan említették, hogy unalmas a multi,meg hogy a single béna lett. Igaz lenne?
2011. nov. 29. 16:19
14/43 anonim válasza:
Először is mentsd le a fontosabb dolgaidat a C-ről.
15/43 anonim válasza:
Majd töltsd le ezt: *****
Aztán a kapott .iso fájlt írd ki DVD-re.
Ha ez megvan a kiírt DVD-t rakd a meghajtóba.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
16/43 anonim válasza:
És arról a DVD-ről bootold a Windowst. Nekem egy óra volt a telepítés,de ez változó.
A döntő kérdés? Szeretnél járműveket a játékba? Ha igen BF3,ha nem CoD.
Amúgy meg nem lett unalmas sem a single,sem a multi.
Zöld kezecskéket tunál nyomogatni a válaszaimra?
Üdv.
17/43 A kérdező kommentje:
Direkt kiírtad hosszabban mi? Cseles. 3 at adok, mert 3 a magyar igazság. Nah kösz szépen, látom nem akarsz több kérdést, ezt a Win7-et meg megoldjuk haweral. Kösz mindent.
2011. nov. 29. 16:34
18/43 anonim válasza:
Szívesen,de még kérdezhetsz ha valamit nem tudsz. :D
19/43 A kérdező kommentje:
Jó:D
Mi az hogy bootolni? :D
2011. nov. 29. 16:48
20/43 anonim válasza:
A számítástechnikában a boot egy több részből álló folyamat, melynek során az operációs rendszer is beindul. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!