Kenyeeee kérdése:
Miért nem enged pötyögni számokat? :/ A gta 4 be!?
Figyelt kérdés
hát csak annyi lenne a kérdésem.. ,hogy hogyan lehet cheatelni a GTA 4 ben.. csak szórakozás céljából nem kell itt pofátlakodni ,hogy csíííííter meg stb :D egyrészt arra lennék kíváncsi ,hogy nézegettem google-ba de ahogy leírja nekem nemjó nemtudok beírni számot a telóba hiába nyomom a numerikus billen meg akárhol :D szóval segítsetek nemtudom mit csinálok rosszúl?2011. nov. 28. 22:46
1/6 anonim válasza:
úgy kéne hogy megnyomod a lefelé nyilat, hogy kinyiljon a telefon és ott az új hívásnál beírod a számokat kötőjellel ha van és akkor enter, és meg kénne, hogy előtted jelenjen például egy autó.
2/6 A kérdező kommentje:
Szia nem az a gondom .. hanem nem enged írni.. sehogyan sem.. :( hiába nyomom 123456789..... xD :D nem ír
2011. nov. 28. 23:11
3/6 A kérdező kommentje:
vagy holvan olyan ,hogy új hívás? :O simán megnyomom felfele a nyilat behozza a telót és írnia kéne?
2011. nov. 28. 23:12
4/6 A kérdező kommentje:
Valaki segítsen már ! :(
2011. nov. 28. 23:14
5/6 anonim válasza:
mikor elővetted a telót nyomd meg még1x a felfele nyílat és úgy tudsz írni
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D azóta Már rájöttem :D de azért köszi :) ment a zöld mancs! :)
2011. nov. 29. 01:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!