Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyiket vegyem? Xbox

Melyiket vegyem? Xbox

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Melyiket érné meg jobban ??

Köszi

2011. nov. 28. 20:44
 1/3 Antalbá válasza:
Az XBOX 360 slimet én aszt venném
2011. nov. 28. 23:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyértelműen az elite-et. A slim valóban halkabb, jobb hűtésű, viszont csak 4 gb, ami semmire sem jó. Az elite 120 gb-os és Jasper alaplapos (ez a fontos), ami már ugyanolyan megbízható, mint a slim. Viszont nincs benne wifi, 5,1 optikai kimenet (megoldható megfelelő vga kábel vételével ha nagyon kell) és kicsit hangosabb. Az 5 darab usb kimenet se tévesszen meg, mert a slimnél annyira közel vannak egymáshoz, hogy gyakorlatilag két pendrive-ot nem lehet egymás mellé bedugni, szóval ebben az elite nyer a maga 3 usb kimenetével, ott kényelmesen elférnek. Mindkettő van otthon, tapasztalatból mondom, a jasper alaplapos elite már több mint 3 éve kifogástalanul működik, az általad linkeltekből tehát egyértelműen az a nyerő. Csak a 250 gb-os slimnél mondanám, hogy inkább azt válaszd, ne az elite-t.
2011. nov. 29. 05:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Ja, még annyit elfelejtettem, hogy a kinect csatlakozó se tévesszen meg, az elite-re is rá lehet kötni, csak akkor kell egy külön adapter hozzá, amit ha jól tudom amúgy is adnak a kinecthez. Ez gyakorlatilag plusz egy konnektort jelent, míg a slimnél a gépből veszi az áramot. Ennyi.
2011. nov. 29. 05:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!