Minden idők 10 legjobb játéka?
Figyelt kérdés
Fantasy és strategy kilőve :)
Köszönöm a válaszokat!
2011. nov. 27. 16:41
2/24 anonim válasza:
Szent-szar, a két legtúlértékeltebb játéksorozatot ideírtad. :D
Mindkettő jó volt, olyan 7 éve körülbelül, a Most wanted és a COD 2-ig bezárólag.
4/24 anonim válasza:
Warcraft 1 és a Warcraft 3
CSak az a baj, hogy nem játszik a listád szerint :D
5/24 anonim válasza:
Hirtelen nem tudom, hogy belefér-e a 10 évbe, de Shenmue 1-2. Ez az etalon nálam. Utána játszanak még:
Mass Effect
Assassins Creed 2
Final Fantasy 8
Fatal Frame 2
Skyrim (hogy valami új is legyen)
Morrowind
Kingdom under fire Heroes
Kingdom under fire Crusaders
Hirtelen ennyi.
6/24 anonim válasza:
battlefield 3
cod mw 2
metro2033
fallout 3
brothers in arms hell's highway
dirt3
halo 1-2
sniper elit
7/24 anonim válasza:
CS(nem szeretem annyira de nagyon sokan játszák,nem véletlen) Cod2, cod4,Bf2,3,Wow,Warcraft 3,Nfs most wanted,Diablo 2(régi de a Diablo 3 nagyon állat lesz) hirtelen ezek nem sorba irtam őket hanem ahogy eszembe juttotak
8/24 anonim válasza:
Ja ilyenek hogy nfs sorozozat meg cod sorozoat ne irjunk már-.- csak a pénzre mennek NFS meg codbl évente jön ki egy nem véletlen mert semmi újitás nincs igy nem kell vele sokat vesződni sok marha meg megvesszi igy is. Ui: a Gta-t ki hagytam
10/24 A kérdező kommentje:
nyolcadik válaszoló: a szar gyik újítás miatt nem tudom, hogy mire írtad a GTA-t, mert egyáltalán nem jön ki gta évente, a GTA 4 2008-as, utána a GTA 5 2012-es lesz. amúgy az igaz, hogy csak a pénzre mennek, de szerintem jó lett a cod, nfs sorozat. 1x megéri végigvinni (persze nem megvenni)
2011. dec. 2. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!