Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hitman Blood Money error?...

Hitman Blood Money error? (lent! ) FONTOS!

Figyelt kérdés

Na szóval. Kaptam haveromtól eredeti cd-n Hitman 4; Blood Money-t. Felraktam,magyarosítottam. Vittem sorjában a pályákat és talán a mission 2-nél vagy 3-nál amikor egy Operaházban játszódik ott mindig feljött egy ablak mégpedig ez:

[link]

Aztán le OK-ztam és kilépve a játékból ujjab ablak mégpedig ez:

[link]

Na most mi a teendő? Egy haver linkelt nekem ilyeneket hogy töltsem le stb.. Letöltöttem, telepítettem és semmi nem javult.

Régen volt ilyen a GTA San Andreas-al is de akkor amikor mentem volna szeróra és még be se töltött. Azt a hibát úgy orvosoltam hogy csináltam egy másik felhasználói fiókot és ott játszottam mert ott nem csinált semmit. Azóta ujra telepítették nekem a gépet és most jött megint fel ez a hiba! Kérlek segítsetek! Google barátommal összevesztünk!

2011. nov. 27. 14:27
 1/1 Benyovszky Oszkár ***** válasza:

probaltad mar masik fiokkal?

van eleg hely a merevlemezen az automatikus menteshez?

2012. júl. 20. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!