Ha Sims 3 házi kedvencben az egyszarvú sosem csatlakozik a családomhoz, akkor mit tegyek?
Mindig összehaverkodok az egyszarvúval, valamikor többször is elmegyek, de sosem akar csatlakozni a családhoz.
Mit tegyek?
Az 1.-nek:
Igen van.
A 2.-nak:
Általában mindig van 1 cica, 1 kutya és több vadló
ill. ló barátom, de így se megy.
hogy lehet vadlóval barátkozni...? folyton csak elfut...
én a testingcheatsenabled true csalás után rákattintottam, és ott volt a hozzáadás, máshogy nem ment...
És mégis menyivel kell összebarátkozni hogy befogadhassam??
De hogyha eltűnik a vízesés mellől még visszajön ugye???
És még annyi hogy kikel kel összebarátkozni mert nekem ezt irta ki hogy: Először be kell bizonyítanod,hogy a FÖLD MINDEN TEREMTMÉNYÉNEK BARÁTJA VAGY.az összes vadló,szarvas,kóbor kutya.cica??
én hijába ütötem be a kodot és probáltam nem sikerült
és mivan akor ha tini korban probálkozok és öregleszek vagyis állazokal barátkozok
Sziasztok!:)
Először az egyik vízesésnél felkeresed. Majd hosszas barátkozás után megáld, majd kijön az az opció, hogy unikornis meghívása a családba. Katt rá, és már is befogadtad.
Ez csak akkor fog menni, ha egy kutya, egy macska, és egy ló örök barátod, valamint 2 kisállatnak (Gyík,rágcsáló, madár... stb.)kell lennie az otthonodban. Remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!