Minecraft szerver készítés?
Elég egyszerű. Mondom hogyan kell csinálni:
Először is le kell tölteni innen a buckitot innen [link]
aztán csinálj egy jegyzettömböt aminek a neve RUN es ez legyen benne:
@ECHO OFF
SET BINDIR=%~dp0
CD /D "%BINDIR%"
"%ProgramFiles%\Java\jre6\bin\java.exe" -Xincgc -Xmx1G -jar craftbukkit-0.0.1-SNAPSHOT.jar
PAUSE
Ha ezt megcsináltad akkor alakitsd át a formátumát a jegyzettömbnek txt-ről bat-ra. Ezt kétféleképpen lehet megcsinálni 1. a file nevét átírod "RUN.bat" ra 2. kattints arra hogy mentés másként és RUN.bat néven mentsd.
ha ez mind megvan akkor a két filet tedd egymappába és inditsd el a RUN.bat-ot ha a végigfut a dos akkor kapcsold ki. a mappában megjelenik egy csomó cucc. ezek közül nyisd meg a server.properties filet txt formátumba( vagyis szövegszerkesztőben.
ha ezt megcsináltad akkor ezt kell látnod:
#Minecraft server properties
#Mon Nov 28 17:37:47 CET 2011
level-name=world
allow-nether=true
view-distance=10
spawn-monsters=true
online-mode=true
difficulty=1
gamemode=0
spawn-animals=true
max-players=20
server-ip=
pvp=true
level-seed=
server-port=25565
allow-flight=false
white-list=false
motd=A Minecraft Server
ha eredeti a minecraftod akkor nem kell csinálnod semmit ha viszont nem eredeti akkor az "online-mode" opciót ird át true-ról false-ra. ha ezt megcsináltad akkor mentsd és inditsde el a run.bat-ot és be tudsz lépni a serveredbe.
ja és kell hamachi. ha ez neked tul bonyolult akkor itt egy video is [link]
Nekem azt irja ki a RUN.bat hogy
A rendszer nem találja a megadott elérési utat.
2.válaszoló
nem jó a link, vagyis lehet hogy régen jó volt, de most is jó csak nem lehet használni, tehát be kell jelentkezni
mikor rákattintottam kérte h jelentkezzek be az oldalra, de én nem vok regisztrálva:(
és nem lehet regisztrálni, meghívó kell hozzá?
küldjetek egy másik linket h honnan lehet letölteni a buckitot, egyébként köszi a válaszodat.
Én innen töltöttem le a Bukkit-ot.: [link]
Amúgy én is ott akadtam el h kiírta:
A rendszer nem találja a megadott elérési utat.
A folytatáshoz nyomjon meg egy billentyűt . . .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!