Hogy lehet a Sherwood Dungeon nevű játékban ingyenesen lehet például farkasssal lenni vagy egyáltalán ingyenes?
Figyelt kérdés
Sziasztok! ez kérdés hozzáfűzni való nincs de azért ha nem értitek szóljatok! :) :D nah még itt egy vide óhogy miről is beszélek: http://www.youtube.com/watch?v=_JS8gvxJ18Y&feature=related bár nekem az elején itt egy kép: [link] nem ez van nem így kezdődik hanem így: [link] amúgy nem vagyok regizve rá ha kérdezitek. vagy ezt így nem is lehetí?2011. nov. 25. 10:47
1/6 anonim válasza:
Hát sajnah nem ingyenes 2000Ft egy farkas és a többi állat is 12 hónapra! Amm le lehet tölteni Sherwood Pet hacket! én azzal próbálkozom :D
2/6 anonim válasza:
És amm regizetlenül nem is tudnál petet venni :(
3/6 A kérdező kommentje:
:( kár
2012. febr. 12. 18:51
4/6 Göndöcz Mónika válasza:
Nem olyan drága egy pet :D nekem 4 is volt :) 1270Ft 8 hónapra és ha regizel és nem jönne meg a vissza igazoló email regisztrálj másik böngészővel másik email címmel :)
5/6 anonim válasza:
És ha regisztrálsz,és meg is jön az e-mail üzenet,akkor is pénzbe kerül,ugye?
Tehát ha regisztrálok,akkor is pénzbe kerül állatot venni?
6/6 A kérdező kommentje:
Igen
2014. márc. 23. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!