Miért nem spawnolnak állatok?
Minecraft (semelyik) Survival mapon nem spawnolnak állatok se bárány,se malac,se tehén,se csirke...
A válaszokat köszönöm.
Nálam is hasonló a helyzet. Csak nálam spawnolnak, csak ott nem ahol én lakni akarok. Farkasok vannak, de azokat nem ehetem meg...
Csirkét is úgy szereztem, hogy el mentem (nagyon messzire) ahol találtam párat, összeszedtem a tojásaikat aztán otthon eldobáltam.
Búzával próbáltam csalogatni az állatokat, de nagyon lassúak, meg mikor bárányt próbáltam, azt megette a farkas (mert azzal meg tele vagyok).
Tényleg?
Az kicsit nehéz. Na, jó néztem is, hogy a (szaporított) csirkéim nem tűntek el, amikor nagyon messze kerültem tőlük.
Ezzel csak ez a baj, hogy amikor megpróbálom átvezetni a bárányt az erdőn, mindig levadásszák őket a farkasok (mert azok valamiért mindenhol vannak...
Gerapppa, megmondta:
"1.8.1- óta nem spawnolnak állatok. Map létrehozásánál lespawnolnak és utána nem spawnolnak újra. Be kell őket fogni és szaporítani"
Bocs, de mit nem lehet ezen érteni?
Pontosan.
Mást nem tudsz csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!