Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van sajat Xbox360 konzolom,...

Van sajat Xbox360 konzolom, de csak 4gigas. Kerdesem: Ha veszek hozza kulso vinyot HD 250gigas akkor az ugy fog mukodik mintha eredetileg benne lenne?

Figyelt kérdés
Foleg a Battlefiel 3 kapcsolatban lenne fontos mert igy nem tudom telepiteni a fullos verziot.
2011. nov. 23. 15:25
 1/9 anonim ***** válasza:
Persze vedd meg nyugodtan!
2011. nov. 23. 16:38
 2/9 anonim ***** válasza:
Ugye Microsoft hdd.re gondoltál nem pc-sre mert azt nem tudom hogy befogadja-e
2011. nov. 23. 16:38
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha a slimhez való, beletehető HDD-re gondolsz akkor igen.

Ha ilyen USB-s külső-re, akkor nem.

2011. nov. 23. 16:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Külső vinyó nem jó hozzá, csakis a hivatalos microsoft vinyó, ami elég drága utólag. Javaslom egy 16 gb-os pendrive használatát inkább. Rádugod a boxra, a settingsben a memory-nál leformázod (asszem rámész a pendrivera és nyomsz egy Y-t), és akkor már az is úgy fog működni, mint egy külső vinyó, tudsz rá játékot is telepíteni. Mondjuk nem tudom, hogy a Battlefield 3 mennyi helyet igényel. Ja, ha esetleg vennél másik nagyobb vinyót, akkor a mentéseket is ilyen pendrive-os megoldással tudod átmenteni az új vinyóra.
2011. nov. 23. 20:49
 5/9 anonim ***** válasza:
Battlefield 3-nál szívás, mert a HD packot csak eredeti Microsoft HDD-re engedi telepíteni.
2011. nov. 23. 20:52
 6/9 A kérdező kommentje:

Kosz mindenkinek a gyors valaszt.

Igen eredeti Microsoftos HDD vinyora gondolotam, de ha eleg egy 16os pendrive is akkor azt vennem meg, viszont csak sima Xbox360om van es nem slim akkor mit javasoltok?

Ha eleg draga is nem szamit :)

2011. nov. 24. 08:09
 7/9 anonim ***** válasza:

Régebbibe még olcsóbban lehet HDD-t venni.

Leírom újra: BF3-hoz nem jó a Pendrive, mert nem tudsz HD packot telepíteni rá.

2011. nov. 24. 08:18
 8/9 anonim ***** válasza:

Konkrétan ezt ajánlom. A mentéseket/profilokat meg akkor formázott pendrive-al át tudod vinni a régi vinyóról az újra.

[link]

2011. nov. 24. 21:04
 9/9 A kérdező kommentje:

Koszi szepen, ha talalok ilyen pendrive-ot akkor ilyet veszek ez kb 40euro, ez tokeletes lesz szamomra.

Koasz mindenkinek a segitseget.

2011. nov. 25. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!