DDMT2 milyen yang hack van?
Figyelt kérdés
találtam egy olyadlt ahol kérik email címet jelszót stb... és raknak rá sét, meg yangot is ez szerintetek igaz?
Van +9 hack? vagy sima yang hack ?
Néztem googln de nem találtam használhatót...
2011. nov. 22. 21:11
1/3 anonim válasza:
Van hack.
De az mind csaló 99% ban amit találsz,
ami valódipénzt, jelszót, adatokat kér az 100% ban csalás
virus irtós aminél jelez 99% ba csalás.
2/3 anonim válasza:
Yang hack, +9 hack csak látdzathacként létezik. Tehát te úgy látod mintha +9 lenne de más csak a +0 alapkardot (általában ezekkel műkszenek az ilyenek) látják, illetve a sebzése is csak egy +0 alapkardénak felel meg. Ugyanígy a yanghack, te úgy látod mintha rohadt sok pénzed lenne, viszont kereskedni nem tudsz vele. Ez az e-mail címes dolog meg átverés, megadod jelszót emailt és már el is lopták a karidat, van ahol nem kérnek se jelszót se email címet csak pénzt, persze az sem igaz mert míg te kifizetsz nekik 3000 ft-t addig ők röhögnek egy jót és odébb állnak a pénzeddel úgy, hogy az ígért yangból/séből te semmit nem láttál. Hackek közül horgászhack, speed hack ( gyors futás,ütés) és pár szerón a trade hack (kereskedésből úgy eltudod venni a cuccát, hogy el sem fogadta) de privát szerón a speed hack és a horgászhack nem ér semmit mert horgászásból ott nem lehet meggazdagodni, meg nagyon olcsón meg lehet csinálni a gyors futást ill. ütést. Trade hack pedig nem hinném, hogy ddmt2-re létezik, de ha mégis akkor sem fogják csak úgy odaadni.
3/3 anonim válasza:
De hol lehet letölteni??? yang hack-et?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!