Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Sims 2-ben hogyan lehet úgy...

A Sims 2-ben hogyan lehet úgy felrakni újabb kiegészítőket, hogy az eddig csinált dolgok ( családok) megmaradjanak?

Figyelt kérdés
Valahogyan el lelhet menteni? Hogy ha felteszek jó pár új kiegészítőt ne vesszen el minden? Lehetséges ez? és ha igen lécci irjátokk fontos!!:) köszii
2011. nov. 21. 16:36
 1/9 anonim ***** válasza:
nyugodtan rakd csak fel az újakat, nem fog elveszni a mentésed. de ha biztosra akarsz menni, akkor csinálj biztonsági mentést. dokumentumok, electronic arts, the sims 3 mappát másold át egy biztos helyre, majd ha végeztél a telepítéssel rakd vissza. de erre nem valószínű h szükséged lesz.
2011. nov. 21. 16:52
 2/9 anonim ***** válasza:
vagyis the sims 2, bocsi :)
2011. nov. 21. 16:52
 3/9 A kérdező kommentje:
de ez nem csak a sims3-nál érvéney? mert nekem a kettőnél mindig elvesztek, és nem akarom h most is
2011. nov. 21. 16:54
 4/9 anonim ***** válasza:
hát én nagyon sokat játszottam a sims 2vel és egyszer se veszett el. de ha megcsinálod a biztonsági mentést, akkor tuti megmarad.
2011. nov. 21. 16:55
 5/9 A kérdező kommentje:
köszii!!:)
2011. nov. 21. 16:56
 6/9 A kérdező kommentje:
de várjunk még azt szeretném , hogy hogyan lehet biztosnságos helyre eltenni? én ezekhez nem nagyon értek az nemtudom milyen:S
2011. nov. 21. 16:58
 7/9 anonim ***** válasza:
Attól hogy telepítesz hozzá új kiegészítőket a régi dolgok még ugyanúgy megmaradnak benne. Csak törlésnél veszik el.
2011. nov. 21. 17:34
 8/9 anonim ***** válasza:
a meghajtóra valahová másold ki, rakhatod az asztalra is, akárhova
2011. nov. 21. 17:39
 9/9 anonim ***** válasza:
de mondom hogy erre úgysem lesz szükséged, mert ha új kieget raksz fel, attól még megmarad a családod, a kiegek egymásbaépülnek
2011. nov. 21. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!