Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Xbox360 vagy Ps3? Melyiket...

Xbox360 vagy Ps3? Melyiket lenne jobb venni?

Figyelt kérdés
Szeretnék konzolt venni.Az xbox fele hajlok mert láttam hogy át lehet alakiitani ps3,ps2,pc,wii jékokat xbox360-ra ha ki van csippelv.Igy világ összes játéka megvna ra ha át lehet alakitani.Abbol gondolom h lehet h lattam h a pc-n Devil May Cry 4-en az esc-nek A betü volt és az enter-nek pedig B volt.Szóval minden xbox-os jelzéssel volt ellátva.Ebböl kovetkezik h át van alakitva.És akk a világ összes jatékával meg lehet csinélni.Nem?
2009. máj. 11. 16:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Na azért a világ összes játékával biztos nem, de azért jópárral igen. Szerintem érdemesebb 360-at venni, mert szinte minden játék megjelenik arra is. ;)
2009. máj. 11. 16:37
 2/8 anonim ***** válasza:

A PS3 nagyon izmos masina,hosszú távra tervez vele a Sony.

Az X360 szintén nem gyengus,igaz,régebbi gép - nem tudni a Microsoft mikor jön ki a legújabb fejlesztésével!

Meggondolandó.

2009. máj. 11. 16:43
 3/8 anonim ***** válasza:
A PS3 tesztből is kidelt hogy érdemesebb megvenni (énis a PS3mat ajánlom, CPU-ja jobb meg minden)!
2009. dec. 1. 18:45
 4/8 A kérdező kommentje:
de grafikaja a ps3-nak nagyon szar láttam.Az Xbox-é sokkal jobb.
2009. dec. 4. 20:51
 5/8 anonim ***** válasza:
PS3 jobb... Egy éve van meg és minden nap be volt kapcsolva mert többen használjuk. Mindenki másra, én mondjuk leginkább játszani, de erről mennek a filmek, videóklippek stb is. Kegyetlen jó gép, nekem jobban bejön, BlueRay sem utolsó.
2010. márc. 9. 15:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem Xbox-om van,szerintem jobban megérte mint a ps3,de az tény hogy a ps3-nak jobb a graffja mer blu-ray
2010. ápr. 18. 01:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem itt a legfontosabb az, hogy ki mire veszi? :) Mivel egyikre se lenne pénzem, vagy nagyon sokat kéne rá gyűjtsek, így családdal összedobtuk. Így már PS megérte, hisz mindenki tudja használni. No meg nekünk akkor ment tönkre a DVD lejátszónk, ez is beleszámított a döntésbe.
2010. ápr. 18. 02:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Sok dologban jobb a ps3, de még is az xbox-ot ajánlom.
2012. febr. 7. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!