Tudtok hasonló játékot mint a Devil May Cry?
Figyelt kérdés
Befejeztem... Kell valami új.. Olyan érdekelne aminek szintén jó a grafikája, vannak benne combok, kalandjáték legyen és ne kelljen számolni a lövedékeket:D meg kardozni meg mágia fuu ezek kellenek nekemXD.... Ötlet?2011. nov. 20. 16:04
3/11 anonim válasza:
bayonetta , dante's inferno , darksiders
4/11 A kérdező kommentje:
Eddig jó... de olyan kéne amit kiadtak PC játékban.. a Bayonette nagyon jól néz ki de csak xbox 360-ra van:(...
2011. nov. 27. 01:26
5/11 anonim válasza:
nincs sok akkor mondom darksiders . soul reaver sorozat
blood omen sorozat Orochi kicsit eltér , mert az ilyen japán baromság és mész előre ,de kb ott is egy ember pownol sokat szóval valami hasonlót hoztak ki . egyébként nem sok van . Dmc ből mind2-t kitoltad ?
6/11 anonim válasza:
Akkor tényleg nincs sok, de tölthetnél le emulátort, ha elég erős hozzá a géped
7/11 A kérdező kommentje:
Hát.. 2 hónapja vásároltam, ps2 emulátor megy rajta... talán még megpróbálom az Xbox 360-at mert ez a bayonetta nagyon megtetszett:D a darksides is jól hangzik néztem róla vidiket is:D... Már kezdtem félni hogy nincs nekem való játék:D
2011. nov. 27. 13:31
8/11 anonim válasza:
jó a bayonetta csak nagyon nehéz emiatt alul pontozott . Habár nekem nem volt gondom vele ,de volt olyan aki annyira idegbeteg lett tőle ismerőseim közül ,hogy azóta nem dumálunk . (mert én ajánlottam neki )
9/11 anonim válasza:
Hali! Én annyit kérdeznék h a DMC 4 Win 7-en elfut?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!