Hogy mukodnek a kiegeszitok?
Vegyuk peldanak a Medal of Honort.Van az alapjatek es 2 kiegeszito.Mien kapcsolatban vannak egymassal? Mit ad az egyik es a masik? Gondolom valami folytatast ad az alap jatek vege utan vagy a jatek kozben ad plusz missziokat? Mert ha kozben akkor fel kell instalaljam a kiegeszitoket mielott elkezdenek jatszani de ha nem akkor miutan vegigjatszottam a jatekot utanna is fel rakhatom. De gondolom a kiegeszitok nem kulon tortenet mind a CoD United Offensive teahat szukseg van az alajatekra.
Nos ezek lennenek a kerdeseim es velemenyeim :D ha tudtok valaszt vagy valamit rosszul mondtam irjatok :D
Játéka válogatja. Van amelyiknél végig kell vinni a játékot, (kell a save) ,hogy játszhass, van amelyiknél + tárgyakat kapsz, pályát, vagy játékmódot (általában "hazavágja" az alapjátékot).
Én minden esetre előbb az alapjátékot szoktam végigvinni. Mindenféleképp kell hogy legyen a kiegészítőnek, leírása, hogy mi is az és mit tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!