Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mine craft 1.8.1 Miért laggol?

Mine craft 1.8.1 Miért laggol?

Figyelt kérdés

Szervert csinálnék de még singleben is laggos és nem múlik :/

Mit lehetne tenni?

Választ előre is köszönöm

2011. nov. 19. 20:22
 1/6 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszi :) Amúgy a gépemen futna a szerver?

-4GB ram(3.75GB hazsnálható)

- CPU: DualCore AMD Athlon II X2 250, 3480 MHz (15 x 232)

- Videokártya ATI Radeon HD 4250 (256 MB)

- Operációs rendszer Microsoft Windows 7 Ultimate (64bit)

2011. nov. 21. 22:16
 2/6 anonim ***** válasza:

Én pár napja próbáltam ki a végleges 1.0-t és azt tapasztaltam, hogy jobb a teljesítménye az elődjeinél.

Mondjuk a Pre-releaseket nem próbáltam ki, 1.8.1 volt az utolsó, amire updateltem.

2011. nov. 22. 14:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha fut a gépeden a játék, akkor a szerver is fut. Viszont a szerverhez jó net kell.
2011. nov. 22. 17:37
 4/6 A kérdező kommentje:
hát akkor 1 megás netemmel sajna nem mék sztem semmire,de mikor futtatam a szervert, de csak egyedül voltam fent akkor akadt,lefagyott és a cmd(vagy mi) meg össze vissza írogált olyangyorsan hogy kiovasni nem tudtam.. a CPU használat felugrott 100%-ra :/
2011. nov. 22. 19:26
 5/6 anonim ***** válasza:

1 megás nettel tényleg nem érsz sokat, ha te futottad a szervert, főképp ha nem Hamachis. Egyik ismerősömnek 10 megás nettel akadt a szervere, mert nem Hamachis volt.

Illetve ha mondjuk valamilyen szolgáltatótól bérelsz netet, akkor sem lagel, ha Single-ben sem.

De mondom, ha Single-ben szaggat, akkor valahol máshol van a probléma. Mondjuk a géppel, vagy túl sok program fut a háttérben stb.

2011. nov. 23. 17:02
 6/6 Wolfenstein2000 ***** válasza:

ha 1.8.1-en akarsz, keress rá google-ben (vagy máshol) Minecraft SP

ez kevésbé laggol, sőt, én még 1 szervert is tudtam futtatni (igaz nem elsőre).

2011. dec. 6. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!