Assassin's creed revelations végig vittétek már?
Figyelt kérdés
én sajnos majd december 2.-án kapom meg.tőletek kérdezem akiknek már kijött játék,hogy végigvittétek e- már?és egy 10-es skálán hanyast ér a játék.én már alig várom hogy nyomhassam de az még soká lesz.úgyhogy ne mondjatok el semmi történetszálat.2011. nov. 17. 16:52
11/20 anonim válasza:
Ja bocs a spoilert ha nem akarod, ne olvasd el :D
12/20 A kérdező kommentje:
semmi már mindegy.már amúgyis tudtam mindent amógy ezio a játékban tényleg nem hal meg.SPOILER de az embersben igen SPOILER vége
2011. nov. 23. 15:33
13/20 anonim válasza:
SPOILER (Igen az Embers-nek a végén meghal Ezio)
15/20 A kérdező kommentje:
én tudom de végülis SPOILER most akkor szívroham vagy megmérgezték mert már azt is hallotam. SPOILER vége
2011. nov. 23. 18:15
17/20 A kérdező kommentje:
az egy animációs rövidfilm.amit vagy megveszel vagy ingyen jár a collectors edition hoz.ezio élete végét mutatja be.
2011. nov. 24. 16:42
18/20 anonim válasza:
látom elkanyarodtatok a témától, de azért még véleményezek ha nem késő: szerintem mint játék nagyon jól teljesít a revelations, a garfika, és a heylszínek is igényes, aprólékos munkára utalnak, az új karakterek hamar megkedvelhetőek, a hook balde sztem jó újítás volt az ubisoft részéről, a befejezés viszont elég zavaros (és számomra kicsit nyomasztó is volt)
ez csak az én privát (ellen)érzésem, számomra a környezet kicsit idegen volt, mivel számomra Ezio nehezen elképzelhető a reneszánsz épületek, vagy a párbeszédek az olasz szavak nélkül, egyszóval nekem azért hiányzik Itália, de ugye ez nem a játék hibája:D
mindent összevetve ezt a nagyszerű sorozatot ismét egy kitűnő játék viszi tovább:))
19/20 A kérdező kommentje:
köszi a véleményed nekemis hiányzik ezio olasz beszéde.
2011. dec. 1. 17:38
20/20 A kérdező kommentje:
ezaz végre ma megjött a játék.ma már nyomom.
2011. dec. 2. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!