Filipó István kérdése:
Lehet letölteni olyan Starcraft2 verziót, ami nem netes?
Figyelt kérdés
Eddig 4 különböző embertől kaptam meg a játékot, de egyiket sem tudtam elindítani, mert mind netes volt... nekem olyan változat kéne, amit a telepítés után esetleg crackelek ha kell, és utána indul a játék tudok vele campign módban játszani...2011. nov. 17. 10:54
1/7 anonim válasza:
Olyan nincs, mert battle.net azaz eredeti kell hozzá. Hát ez szívás:-)
2/7 Guth válasza:
A Blizzard már csak netes játékokat gyárt :P, be kell jelentkezni a szerverükre. Ezzel akadályozzák meg, hogy illegálisan játszál :D Nem mondom nagyon jó módszer. Vedd meg, ha játszani akarsz vele! (vagy várj addig amíg nem csinálna privát szervereket hozzá)
3/7 anonim válasza:
MIndegyik vásárolt/hivatalos verzió működik offline. Egyszer kell lenned azt hiszem online amíg beregisztrálsz bneten, hozzárendeled a játékot és elsőre elindítod, de utána játszhatsz offline is. Csak az nem olyan muris...
4/7 Guth válasza:
a lényeg az, hogy meg kell venni :)
6/7 anonim válasza:
nem kell megvenni ahoy hogy lehessen sigle playerezni. Én regisztráltam a battle.net en nem adtam meg product keyt és mégis tudtam szingizni.(torrentről van meg)
7/7 anonim válasza:
A szimpla sc2 letöltöd és még mielöt megnyitnád kihúzod a netet a gépből és egy kari nevet meg egy kódot bepötyögsz ami nem igazi és megy a single.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!