Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Fifa 12-vel játszom, és Trust...

Fifa 12-vel játszom, és Trust gamepad-ot használok, de gondom van. Miért?

Figyelt kérdés
Mikor próbálok cselezni, és ha csak lenyomom a csel gombot és a jobb kart fel, akkor balra viszi a labdát. Ha balra húzom a jobb kart, akkor pedig előre. Ez miért van? Help me!!!
2011. nov. 15. 19:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet hogy rosszul van bealitva az iranyitas , nezd meg a menube az optinsnel. (azert egy zold kezet adsz , ugye?)
2011. nov. 24. 17:30
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem jó, mert a menüben ilyeneket nem lehet beállítani :(
2011. nov. 27. 12:35
 3/7 anonim válasza:

nekem is Trust van ,es maskepp vannak a gombok beallitva mint ahogy lennie kellene

de nekem mennek a cselezesek meg minden,csak probalj masik gombot nyomni,lehet ugy lesz jo

2011. dec. 2. 13:48
 4/7 anonim válasza:
nekem cselezik de be kell állítani analog modra a gamepadon van egy gom és nekem ugy van beállítva hogy bal oldalonn az 1 es gomb+jobb oldal az a kar és igy cselez
2012. ápr. 20. 14:02
 5/7 anonim válasza:
dew jo lenne egy rendes konigurácio mert nekem xbox360 konfigom van
2012. ápr. 20. 14:03
 6/7 anonim válasza:
nekem is trust van és én büntetőt nem tudok védeni vele.. :/ de miért? tudnátok segíteni?
2012. szept. 12. 19:58
 7/7 anonim válasza:
x360ce szedd le ezt és át tudod bindelni
2013. febr. 18. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!