Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a véleményetek a Monster...

Mi a véleményetek a Monster WoW tört szerverről?

Figyelt kérdés

[link] Erre a szerverre gondoltam. Nagyon bugos, vagy tűrhető? Sokan játszanak rajta? Questek működnek (elsősorban worgen kezdő érdekelne). Battlegroundok vannak (ha igen sokat kell várni, míg behív)? a PVE tartalomhoz (raidek, insták) aktívan állnak az emberek?

Esetleg tudtok más (nem magyar!!!) cata tört szervert mondani, ami jó/jobb?

És ami fontos: Ne kezdjen el nekem senki szidni, mert törtön szeretnék játszani, és nem kérek olyan válaszokat melyek arra irányulnak, hogy az eredeti mennyivel jobban megéri. Megjelenéstől kezdve 4-5éven át toltam eredeti WoWot (alap, TBC, WOTLK contentet végigvittem klánommal, kivéve sunwell), tudom nagyon jól, milyen eredetivel játszani, csak sajnos pont annyira untam meg, hogy már sajnálok rá pénzt kidobni, viszont néha még belépnék ökörködni. A válaszokat köszönöm :)!!

2011. nov. 15. 18:14
 1/3 Queasy ***** válasza:
100%
Én még nyáron játszottam ott, így nem tudok teljesen friss infókkal szolgálni. Kissé unbalance voltak a kasztok, a bg csak lvl 85-ön volt zökkenőmentes, ahogy az instázás is. Questekből nagyon sok bugos volt (többnyire azok, amik nem gyűjtős meg ölős q volt), jó pár kicsi szintű insta sem volt bespawnolva. Ezeket eltekintve nem volt rossz, legalábbis "első catás" szervernek jó volt, főleg a rengeteg játékos végett. De mondom ez még nyár közepe fele volt így, azóta nem wowozom, így nem tudom, hogy most mi van ott.
2011. nov. 15. 18:19
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ :)! Remélem azóta azért sok mindent kijavítottak :P!
2011. nov. 15. 19:11
 3/3 anonim válasza:
Azóta... én tegnap voltam fent a szerveren elsőre és utoljára is.csomó questet nemtudtam leadni és megcsinálni.Pl centaur bracers amikor összekell 10 kentaurból gyüjteni a szarjait akkor a crossroads szuplááájos küldi is amikor odamész de nincs ott semmi se... Ja és 1 órán belül 3x volt rollback. De ha neked ez megéri akkor élvezd egészséggel. Amugy nemlenne rossz szerver annyi player van hogy lefosod a bokád :D
2011. dec. 27. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!