Miért nem indul el a Call of Duty Modern Warfare 3-om? Részletek lennt!
Figyelt kérdés
Amikor megpróbálom elindítani a játékot ezt írja ki: Modern Warfare 3 couldn't wrtie a file. The hard drive is probably full. Mit jelent ez amit kiír?2011. nov. 14. 22:41
11/19 anonim válasza:
és ha rendszergazda le van védve kóddal akkor hogy kerülhetném meg ezt a dolgot?
12/19 A kérdező kommentje:
Tudjátok non nem azt kértem hogy oltogassatok amúgy 19 éves vok és non nem érdekelnek a gépek néha játszok egy kicsit meg esténként netezek aztán csá az én életem nem a gépről szól hanem buliról, haverokról, csajokról... ;)
2011. nov. 17. 22:05
13/19 anonim válasza:
Szóval egész nap vered a gép elött
14/19 A kérdező kommentje:
Hát ha te ezt hoztad ki belőle akkor gratulálok xD máris elárultad magad h ezt csinálod te én viszont nem ;)
2011. nov. 21. 15:47
15/19 anonim válasza:
De iskolába is b@szol járni.. hátha marad egy kis ész benned.
Igazából minek verjem gép előtt van jobb dolgom is minthogy előtte üljek és verjem
16/19 gasztony válasza:
Telepítés után ha rendszergazdaként telepítetted exerre jobb klikk futtatás rendszergazdaként és mar indul is.
17/19 anonim válasza:
Utolsó: Köszönöm, ez a módszer a tuti!
18/19 A kérdező kommentje:
Hurrycane kettőnk között az a különbség hogy nekem már meg van az érettségim mégpedig három 4-es két 3-as nincs több hozzá fűzni valóm szal hanyagolj ;) Gasztony bevált a módszer ezer köszi :)
2011. dec. 4. 08:31
19/19 DeathDragon válasza:
non nem?
Tehát most 2x mondtad azt hogy nem?
Gratulálok alapfokú angol nyelvtudásod egy s*zart se ér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!