Jó a sims 3 házikedvenc? Érdemes megvenni?
Figyelt kérdés
2011. nov. 12. 09:58
1/15 anonim válasza:
Nekem tetszik, mert szeretek benne macskákat tartani, tenyészteni, de ettől még másnak nem biztos hogy bejön.
2/15 anonim válasza:
Nagyon jó játék,jobb,mint a 2 ilyen kiegészítője,mert ez kibővült a lóval,és itt az állatot is te irányíthatod. Ha van pénzed,hát vedd meg, de én inkább a letöltés híve vagyok.. Az semmibe nem kerül,és ha nem tetszik,nem bánja a pénzed..
3/15 anonim válasza:
Azért nem kéne letöltésre buzdítani az embereket...
Ha mindenki csak letöltené akkor nem csinálnának több játékot sem.
4/15 A kérdező kommentje:
Amúgy hogy kell letölteni?
2011. nov. 13. 18:17
5/15 anonim válasza:
Nem buzdítottam,csak felvázoltam a lehetőségeket...
Letölteni pl torrent oldalakról lehet.. Google segít
6/15 anonim válasza:
Nagyon jó játék . Sokkal jobb mint a 2. Már van ló is és te irányíthatod őket.
Szerintem is töltsd le.
7/15 anonim válasza:
Szerintem is jó! Még unikornis is van!
8/15 A kérdező kommentje:
:D:Djeee
2011. nov. 24. 20:13
9/15 anonim válasza:
Nekem megvan:próbád meg a 1. és a 3.-at ,mert ezek a legjobbak.De előfordulhat hogy az állatoknak alapfeje lesz ami annyit tesz hogy mis lesz a fejük színe és mérete.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
10/15 anonim válasza:
Ja én találtam a játékban öööööööööööööömmmmmmmmmmmmmmmmmmm:mosómedvét végre minden állat benne van mint ami a trailerben van csak el kell jutni abba a városba vagy fél napon át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!