Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Csak nekem nehezebb xboxon...

Csak nekem nehezebb xboxon lőni mint pcn?

Figyelt kérdés

1 hete játszok xboxon CoDal.

Ráfogok érezni vagy ilyen marad?

2011. nov. 8. 15:25
 1/4 anonim ***** válasza:
eleinte hihetetlen nehéz énis alig tudtam ölni de már fél év után rendesen lehet nyomni én egy éve játszok, és már multiban is elég erős vagyok.
2011. nov. 8. 15:35
 2/4 anonim ***** válasza:
rá fogsz érezni, először kezembe nyomtak egy joy-t azt mondtam viszed anyádba hozz billentyűzetet meg egeret :D de hamar ráéreztem 1-2 hónap alatt tudsz lőni, aztán már fél év-év után már pluszban lesz a statod multin :D
2011. nov. 8. 19:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Rá fogsz érezni, én már az évek alatt odáig jutottam, hogy az egér+billentyű kombinációval szerencsétlenkedek össze-vissza. De tény, hogy ebbe is bele kell tanulni, 1 hét még kevés hozzá. Kitartás!
2011. nov. 8. 20:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem nem jött be a kontroller.

Többek között ezért sincs konzolom.

n64, ps1, ps2, xbox, mindegyiken játszottam de képtelen vagyok hozzászokni.

Nálam az verte ki a biztosítékot, hogy az irány gombok egyben vannak, nem úgy mint a többi.

Nekem e miatt nagyon sok bosszúságom volt.

No meg, rá van kényszerítve az ember hogy csak a hüvelyk újával végezze az iránymozgásokat, Ez nekem túl nagy korlátozás!

A joy gombokkal nincs problémám de azért az sem az igazi.

Ezek a gamepadok elég hamar leamortizálódnak egy klaviatúrához képest.

Persze nem vagyunk egyformák, de nekem nem jönnek be a kontrollerek.

2011. nov. 17. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!