Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit tegyek? A media markt nem...

Mit tegyek? A media markt nem vette vissza a játékomat.

Figyelt kérdés

Egy hete vettem egy játékot, de kiderült, hogy csak kiegészítő a főjátékhoz, ami nekem nincs meg. Gondoltam akkor visszaviszem, és visszakérem a pénzem, de nem vették vissza, mert lejárt a 3 nap. Ennyi időm van visszavinni a terméket, ha nem tetszik. Csak azt elfelejtették megemlíteni nekem ! A vevőszolgálatnál van kiírva apró betűvel, amit persze nem láttam, mert nem arra szoktam kimenni. Ezt elfogadhatatlan ! Ha a bejárat mellé van kiírva akkor oké, de így az egész zsidóság. Holnap panaszlevelet fogok írni nekik, csak nem tudom az e-mail címüket. Szeretném, ha leírnátok, légyszíves. :)

Köszi :)

2011. nov. 7. 23:24
 1/10 anonim ***** válasza:
84%

Valójában, a te esetedre nem is vonatkozik a 3 nap. Csak akkor lettek volna kötelesek 3 napon belül visszavenni/kicserélni ha hibás az árú.

A te esetedben egyszerű "téves" vásárlás volt, amiért az üzlet a jogszabályok szerint semmilyen felelőséggel nem tartozik. Szóval ha 10 perc múlva mész vissza, akkor se lettek volna kötelesek visszavenni.

Az már más kérdés, hogy üzletpolitikailag egyes üzletek vissza veszik, DE nem kötelező!

Az esetedben követelni az jó szándékú nem kötelező visszaváltást egy elég "zsidó" dolog tőled, hogy a szavaiddal éljek.

Nem tehetsz semmit se.

2011. nov. 7. 23:33
 2/10 A kérdező kommentje:
köszi
2011. nov. 7. 23:35
 3/10 anonim ***** válasza:

Írhatsz panaszt, de teljesen felesleges. Te hibáztál. Nem néztél utána, következetlen voltál, talán még a játékon is jelezték, hogy az csak kiegészítő és kell az eredeti játék is mellé (apró betűben szokás), legalábbis amiket én néztem kiegészítőket, azoknál mind fel volt ez tüntetve.

Max. ha tényleg sehol nem derül ki, hogy az tényleg kieg -de ezt kétlem-, akkor tehetnél valamit. Talán...

2011. nov. 7. 23:56
 4/10 anonim ***** válasza:
Vedd meg, vagy kérd karácsonyra az alapjátékot.
2011. nov. 8. 01:29
 5/10 anonim ***** válasza:
24%

Egyetlen tanulsága a dolognak az, HOGY MULTINÁL NEM VÁSÁROLUNK!

(Én is műszaki cikkekel foglalkozom és simán visszavettem már LCD tv-t, mert a vevő felesége kitalálta, hogy mégsincs szükségük a termékre) Nem örültem neki persze, nem is lett volna kötelességem, de nálam a vevő fontos és nem csak a jogszabályok bebetonozott alkalmazása.

2011. nov. 8. 01:34
 6/10 anonim ***** válasza:
Te nem hibás árut vásároltál, hanem ahogy írták, "tévesen" vásároltál. Ez olyan mint egy könyv. Képzeld el, hogy Józsika visszaviszi a Tamás bátya kunyhóját, mert nem tetszett neki a könyv, nem az van benne, amit várt. Persze nem cserélik vissza. Ellenben, ha szakadt a könyv, vagy gyárilag hiányzik belőle 10 oldal, gond nélkül KICSERÉLIK.
2011. nov. 8. 01:37
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

"...A válasz 65%-ban hasznosnak tűnik...."

Mondjuk kíváncsi vagyok, miért pontozták le az első hozzászólást, mert ez egy 100% válasz.

Ha esetleg a vissza "zsidózás" miatt, akkor ezek szerint az emberek 35%-nak itt nincs érzéke a szarkazmushoz. :)

2011. nov. 8. 02:17
 8/10 anonim ***** válasza:
68%
Felesleges multizni, most egyértelmű, hogy a kérdező bénázott.
2011. nov. 8. 03:12
 9/10 A kérdező kommentje:

Oké, belátom :)

Köszi a válaszokért !

2011. nov. 8. 13:59
 10/10 anonim ***** válasza:

"Felesleges multizni, most egyértelmű, hogy a kérdező bénázott."

Így van hibázott, de attól lehetne rugalmasabb a cég. Senkivel nem fordult még elő, hogy hibázott volna. A MM pedig van akkora cég, hogy meg sem érezné ezt a "veszteséget". Majd eladja egy nappal később és a vevő jó szájízzel távozik. Mi ebben a lepontozandó??

Nyugodtan le lehet ezt is pontozni, bár komolyan nem értelek benneteket....

2011. nov. 8. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!