Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Resident Evil 1-ben yawn...

Resident Evil 1-ben yawn ellenméreg?

Figyelt kérdés
Ott tartok, mikor megtalálom Richardot, és az ellenszert (serum) kell megkeresnem neki. Ez megvolt, de a kígyó (Yawn) megmérgezett, viszont a szérum már nincs nálam. A blue és red herb nem jó, csak a szérum lenne a jó ellenszer de azt ugye odaadtam. Valami más mód nincs? Nem akarom úja kezdeni.

2011. nov. 6. 14:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Azt hiszem ennél a résznél (legalábbis Chris esetében) MEG KELL mérgeződnöd (ezért sem hatásos itt a blue herb). Ha legyőzted a kígyót, megjelenik Rebecca és kisegít...ha jól emlékszem.;)
2011. nov. 7. 10:19
 2/2 A kérdező kommentje:
Már megoldottam. Én hülye előbb bementem a kígyóhoz, de nem öltem meg és utána a szérumért, amit beraktam a dobozba, de elfelejtettem h ott van!!!XD
2011. nov. 9. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!