Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a lent leírt játék címe/neve?

Mi a lent leírt játék címe/neve?

Figyelt kérdés

Úgy 6 éve játszhattam vele utoljára vagy nem tudom. Azt hiszem kenguru van benne, és különböző helyeken, különböző akadályokat kell kikerülni, és közben megszerezni rubintokat kell megszerezni (4 szín van asszem, kék,zöld, sárga piros, de ahogy egyre följebb lépünk a szintekben egyre több.). Emléxem van a játékban egy olyan rés, ahogy ilyen nád (azthiszem) fedeles házfélék voltak, és azok között el voltak rejtve a rubintok, voltak azthiszem azon a részen oroszlánok is:). Meg egy olyan pálya is van ahol mintha egy piramisban lennénk és szintén vannak ilyen ellenségek, de némelyik be van kerítve ráccsal, de ott van ilyen érem is. a pályák végén pedig ilyen finishes cucc van asszem.

Nem tudom ebből mennyire lehet rá ismerni :S. Remélem valaki tudja!

Válaszokat előre is köszönöm!!:D

2011. nov. 4. 16:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Kao The Kangaroo talán? Nem ismerem a játékot, csak keresgélek leírásod szerint neten.
2011. nov. 4. 16:13
 2/2 A kérdező kommentje:
Hasonlit de nem :/// az "enyémnek" gyengébb a grafikája szerintem :))
2011. nov. 4. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!