Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Medal of Honor vagy Call of Duty?

Thomas200 kérdése:

Medal of Honor vagy Call of Duty?

Figyelt kérdés
Melyik a jobb és miért?
2011. nov. 4. 11:27
 1/8 Ájron válasza:

Call of duty, azon belül is a Modern Warfare sorozat. Piszok jó sztorija van, szép az animáció, jók a fegyverek.

leginkább egy hardcore Mission Impossible-re emlékeztet. :-D

2011. nov. 4. 11:30
 2/8 anonim ***** válasza:
60%

szerintem medal of honor!

a call of duty már nagyon népjáték lett!

2011. nov. 4. 13:07
 3/8 anonim ***** válasza:

Medal of Honorból anno az Allied Assault, meg utána a Pacific assault voltak jók, AA-t vagy 10x vittem végig.

Az új Moha-nál a single rész sztem elég unalmas lett, éreztem is h egyszer végigjátszós, egyrészt, történetben sincs semmi extra, a feladatok is elég unalmasak, meg igazából ez a vadásszunk vmi afgánokra, és ha helyzet van akkor rögtön jön a légi támogatás dolog is kit érdekel? Meg leginkább azt éreztem h "na miért is kell nekem most afgánokat ölni"?...szóval single-ben a Cod a nyerő, gyakorlatilag egy-egy akciófilm mindegyik része.

Multi alapján nem tudom összehasonlítani, (bár oda én a BF3-at favorizálnám inkább)

2011. nov. 4. 18:29
 4/8 anonim ***** válasza:
48%

A MoH Allied Assaultnál szerintem azóta se készült élvezetesebb és emlékezetesebb FPS és hát legenda.

De amúgy én CoD-os vagyok. Legalábbis az AA óta a MoH valahogy nem tudja hozni azt a szintet amit a belőle születő CoD. Tény, hogy a CoD2 óta a helyszíneken kívül nem sok minden változott, és a CoD3 egy rakás sz*r, a Black Ops pedig nagy csalódás, de sztorimód tekintetében egyértelműen a CoD a legjobb. Ezt még a mostanság agyonajnározott Battlefield se tudja megkérdőjelezni.

2011. nov. 5. 11:55
 5/8 anonim ***** válasza:
COD3 IGENIS JÓ WII-N IGEN FASZA:)
2011. nov. 5. 19:31
 6/8 anonim válasza:
én is Cod-os vagyok a Medal of Honor azok olyan vontatott játékok pláne a tavalyi amit októberében adtak ki a Call of Duty játékok pedig pörgősek izgalmasak és mindegyik ilyen nem csak a Modern Warfare sorozat
2011. nov. 9. 19:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Sztem a CoD a jobb. Azon belül vagy az első kettő vagy a MW-MW2. Az első meg a második akkor ha a régieket szereted, az MW-MW2 azért ha az új fegyókért rajongsz, én mind kettőjért vegyesen. Mind a 4nek jó a sztorija. Am Cpt. Price a legjobb karakter! :D Túlélte az összes háborút xD
2011. nov. 12. 13:05
 8/8 anonim válasza:

Nekem a mohaa (medal of honor allied assault) nagyon kezdetleges volt, a mohpa (medal of honor pacific assault) tetszett, de a cod-okat semmi sem űbereli :)))

16/L

2011. nov. 20. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!