Medal of Honor vagy Call of Duty?
Call of duty, azon belül is a Modern Warfare sorozat. Piszok jó sztorija van, szép az animáció, jók a fegyverek.
leginkább egy hardcore Mission Impossible-re emlékeztet. :-D
szerintem medal of honor!
a call of duty már nagyon népjáték lett!
Medal of Honorból anno az Allied Assault, meg utána a Pacific assault voltak jók, AA-t vagy 10x vittem végig.
Az új Moha-nál a single rész sztem elég unalmas lett, éreztem is h egyszer végigjátszós, egyrészt, történetben sincs semmi extra, a feladatok is elég unalmasak, meg igazából ez a vadásszunk vmi afgánokra, és ha helyzet van akkor rögtön jön a légi támogatás dolog is kit érdekel? Meg leginkább azt éreztem h "na miért is kell nekem most afgánokat ölni"?...szóval single-ben a Cod a nyerő, gyakorlatilag egy-egy akciófilm mindegyik része.
Multi alapján nem tudom összehasonlítani, (bár oda én a BF3-at favorizálnám inkább)
A MoH Allied Assaultnál szerintem azóta se készült élvezetesebb és emlékezetesebb FPS és hát legenda.
De amúgy én CoD-os vagyok. Legalábbis az AA óta a MoH valahogy nem tudja hozni azt a szintet amit a belőle születő CoD. Tény, hogy a CoD2 óta a helyszíneken kívül nem sok minden változott, és a CoD3 egy rakás sz*r, a Black Ops pedig nagy csalódás, de sztorimód tekintetében egyértelműen a CoD a legjobb. Ezt még a mostanság agyonajnározott Battlefield se tudja megkérdőjelezni.
Nekem a mohaa (medal of honor allied assault) nagyon kezdetleges volt, a mohpa (medal of honor pacific assault) tetszett, de a cod-okat semmi sem űbereli :)))
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!