Gáz ha egy lány szereti a számítógépes játékokat?
Nem a Simsre meg ilyesmikre gondolok elsősorban, hanem CS 1.6, WoW, SW Battlefront, SW Empire at War, LOTR Battle for Middle-Earth, StarCraft II., Heroes III. és V., Morrowind, SW KotOR I-II., Red Alert 3., Arcanum meg ilyenek...
Általánosban csúfoltak miatta, még most is furcsán néznek rám, mindenki csodabogárnak tart. Tényleg az lennék? :S
sztem neem:P
legalabb van mirol beszelgessen egy szamitogepes jatekos fiuval:P
Nem vagy furcsa
bár nekem lenne ilyen barátnőm :)
21:24 válaszára reagálnék
4 éve L2zöm,az elmult fél évben másik szerverre mentem,beléptem egy klánba,130 playerböl állt a kánunk,és
a 2/3-a a klánnak lány/nő volt:D:D...jo dolguk volt a pasiknak:D
Változo életkor volt jellemzö,a 13 évestöl az 53 évesig minden korosztály megtalálható volt a csajok között:D...
akkor feeling volt:D...csak amikor elkezdtem beszélni a menstruáciorol stb..na akkor Ventriröl lepattantam,vagy mute-ztam mkit:D
egy szo mint 100:egy lány is szeretheti a szgépes,online,stb stb stb játékokat..nem csak a férfiak kiváltsága az ilyen jellegü program használata:D
U.I.:Éljen minden kocka csajszi
Én is szeretem ezeket, van hogy néha egész napokat kockulok :S A pasimmal szoktam szövetségesben játszani Heroes3at :DD
L, 19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!