Mondanátok valami jó játékot pc-re?
Figyelt kérdés
Valami nem túl bonyolult kellene, mostanában szívesen játszanék valami jó mászkálós kardozós játékkal, amibn f@sza bossok vannak, és lehetőleg jó nehéz. Utoljára a ps1-es korszakban találkoztam ilyenekkel, de az már volt vagy 10 éve. A Dark Souls nagyon tetszett mikor haveromnál kipróbáltam xbox-on, csak az a baj hogy ugye nekem csak pc-m van, az meg arra nincs. Valamit ajánlanátok? Nem kell nagy minőségi játék, csak valami amivel el lehet szórakozni. Az sem baj ha véresebb fajta.2011. nov. 3. 15:47
1/4 anonim válasza:
Hát nehéz kérdés.
A jelenlegi generációban ha valaki azt mondja mondjak nehéz játékot, annak én is csak a Demon's Soul-t s a Dark Soul-t mondanám.
De ha nem kell mostaninak lennie, akkor Gothic 1-2-t ajánlanám, egyik kedvenc RPG-m, bár nem egy Demon/Dark Soul nehézségű, de épp elég nehéz, és istenkirály.
Mostani RPG:
Witcher 1-2
Dragon Age
Oblivion
Skyrim
2/4 A kérdező kommentje:
a gothic-ok már megvoltak, a witcher 1, és az elder scrolls eddigi összes része:D most csak a skyrimben reménykedek, hogy nem egyszerűsítik le az oblivionnál is jobban:/ a dragon aget sokan ajánlották, talán rászánom magam :D
2011. nov. 3. 17:17
3/4 anonim válasza:
A Dragon Age már van második része is.
4/4 anonim válasza:
Diablo-k
Sacred 1-2 ( évekig nem tudtam megunni )
Neverwinter Nights ( nem játszottam vele, de állítólag jó )
Mount & Blade ( én még nem találkoztam ilyen fajta játékkal : ) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!