Hogy kell a dlc-t feltenni?
Figyelt kérdés
Vettem egy dlc(mortal komabt9)letöltöttem és hiába lépek be nem lehet kiválasztani a karaktert akit vettem.Mit lehet ilyenkor csinálni.Szerintem nem jól tettem fel.2011. nov. 3. 15:30
1/2 anonim válasza:
Mivel Mortal csak konzolon van, ezért gondolom mindent jól csináltál. Mivel csak le kell tölteni, és ennyi, magától felteszi, semmi dolgod nincs vele. Esetleg indítsd újra a játékot, mert ha úgy töltöd le, hogy közben játszol, értelemszerűen nem fog aktiválódni.
Megoldás lehet még, ha még egyszer letöltöd, nyugi, az már nem kerül pénzbe, mert lehet hibásan jött le.
2/2 A kérdező kommentje:
Oké.Köszi.
2011. nov. 3. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!