Mi a véleményetek a GTA V első traileréről?
Nekem nagyon bejön. Az meg hogy semmit sem mutat, nem igaz. Már most jobb, mint a szerintem félresikerült 4.
- Megtudtuk, hogy San Andreas lesz megint a helyszín.
- Valószínű visszatérnek az ingatlanok (a csávó üti le a ház előtt az eladó táblát), plusz piercing tábla a zebránál, tehát talán visszatérnek a tetkók is, a karakter testre szabhatósága.
- 3 féle repülő is van benne, tehát remélhetőleg azok is visszatérnek.
- Kutya az elején.
- Autótuning is újra lesz remélhetőleg (a piros kabrió a zebránál)
- A nemjátékos karakterek meg még jobban reagálnak a környezetre (a csajok visszafordulnak az elején a kocogók után, a zebránál a csaj megnézi magának az autót, a fehér pólós néger odaszól a másik járókelőnek).
És ezeket csak én vettem észre, lehet vannak még benne dolgok amik nem tűntek fel.
Ne értsd félre, de nem érdekes, hogy előtted már ketten is nyitottak ilyen kérdést?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__2339432-m..
Figyelmedbe ajánlom a karesőt.
Egyébként szerintem fog olyan jó lenni a játék mint a többi GTA.
Grafikára azért nem alapozok, mert láttam már olyat, hogy csúcs grafika s*art játékmenet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!