Mit szólsz ehhez a játékhoz? (APB)
All Point Bulletin
itt egy videó: http://www.youtube.com/watch?v=IfDAj7JUVtE
olyan mint a GTA de mégis másabb és nem is lehet kapni :S
vagyis én nem találtam 2009-es lehet!
mert nincs róla valami sok infó!
Ez egy MMO Shooter ami csődbe ment,majd újra ki adták ingyenesen játszható fromában APB:Reloaded néven.
Itt kell regelni,letöltöd és tolhatod is:
Alapvetően nem rossz,de megsem közelíti a GTA-t.
Annyi a lényeg hogy csinálsz egy karit,eldöntöd melyik oldalon állsz bűnözők vagy rendőrök és el kezded tolni.
Bűnözőként rongálni,lopni kell rendőrként pedig meg kell akadályozni hogy a bűnöző játékosok lopjanak,rongáljanak.
Lényegében egy teammech játék az egész amiben a 2 oldal összecsap 4-5 fős csoportokban a város különböző pontjain.
Az összecsapások után XP-t és pénzt kapsz amikkel fejlesztheted a karaktered,kocsid,fegyvered,vásárolhatsz új cuccokat is.
Nem rossz de engem valahogy soha nem tudott lekötni pár óránál tovább mondjuk engem alapból nem kötnek le az ilyen online játékok amikben csak egymásnak kell esni szóval nem feltétlenül a játék hibája.Sokaknak tetszik.Próbáld ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!