Bitangjó kérdése:
Tudja vki hogy működik World of Warcraft-ba a RAF feltöltés?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi h hogy csinálják akik árulják ezt a fajta feltöltést, mert ha jól tudom (javítsatok ki ha tévedek) a RAF az mikor meghívok egy barátod és ő megveszi a játékot, akkor én kapok egy hónap feltöltést. De aki ezt árulja nem hiszem h megvesz mondjuk havonta több ezer wow-ot :D Nem szeretnék ilyesmibe keveredni mert ahogy olvastam ez illegális, de mégis piszkálja a fantáziám h hogy csinálhatják :D2011. nov. 2. 14:46
1/1 anonim válasza:
Na szoval Raf=recuit a friend azaz toborozd a barátod .Egyre elterjedtebb hogy aranyért lehet venni játékidöt rafal ugye az azt jelenti hogy ha nem tudod kifizetni a játékidöt havonta akkor van rá lehetöség hogy MÁS FIZESSE BE! nem ingyé adják ott se ,viszont eredetileg arra találták ki hogy ugye ha nincs lovéd akk mondjuk a haverodnak kigyomlálod a kertjét csak pl volt és ö meg fizet neked 1 havi game time t ennyi ha vmi kérdésed lenne xfirem :cabalgyula
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!