Mért nem fut a gépemen a GTA SA?
Figyelt kérdés
Nem részletezem. Márciusban Windows újratelepítve a gépen, azóta semmi. Azelőtt futott. Rámegyek az ikonra, homokóra, homokóra eltünik, és semmi. Értitek? SEMMI! Bocsánat hogy így írok, de már 8-szor tettem ki ezt a kérdést, de mmindenki azzal jött, hagyjam a p***-ba. HÁT NEM!!! Most már szeretnék egy normális választ a kérdésemre! Nem vagyok őrült, csak már elegem van! A normális válaszolóknak előre is THX!2011. okt. 31. 23:02
11/16 anonim válasza:
Ebben a témában, (szinte) mindenkinek tudok segíteni, vagy tanácsot adni :D
12/16 A kérdező kommentje:
DirectX 9.0-m van.
2011. nov. 3. 09:50
13/16 anonim válasza:
Igaz ami igaz rossz crack is okozhatja de más is nekem csak a windows újratelepítés oldotta meg. :(
14/16 anonim válasza:
Hát nekem is ez van...
Directx9. minden passzol el kellene induljon, de nem indul... -.-"
15/16 A kérdező kommentje:
És nektek mióta nem indul, és szerintetek mitől? Szerintem nálam a Windóznak van valaki baja. Am még mielőtt jönnének a kérdések, NEM EREDETI Windóz van rajta! (Valahogy jobban esik Windózt írni Windows helyett!) :D
2011. nov. 6. 12:53
16/16 anonim válasza:
Nos próbálj meg egy razor cracket, azok jók szoktak lenni, de mint mondtam ha úgy se megy windows újrarak (És nem hamis eredeti mert inkább nem mondom miket tud produkálni az eredeti windóz valódi előny progi azóta nem xp-t használok.....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!