Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan kell játszani a Wolfque...

Hogyan kell játszani a Wolfquest-tel?

Figyelt kérdés
Nemrég töltöttem le ezt a játékot, de nem tudom mit kell csinálni. Néha találkozok egy-két farkassal, de azok vagy megölnek, vagy elmennek. Nyilván falkát kellene csinálni, de nem tudom hogyan. Meg most oké, hogy vadászgatok, vagy tetemekből élek, de mi a játék lényege?

2011. okt. 30. 15:15
 1/1 anonim ***** válasza:
Mielött megtalálod a társadat, előtte el kell menned mind a 3 foglalt területre. Azt nem tudom, hogy győznöd is kell-e, de azt tudom biztosra, hogy mind a 3 területen találkoznod kell farkassal, különben nem fog engedni, hogy párt találj. Ezután a pár szerzésnek könnyen kell mennie. Ha megtaláltad, akkor választhatsz, hogy vadászgattok még együtt, vagy elindítod a következő fejezetet, ahol megalapíthatod a falkádat. Elősször a területedet kell majd elfoglalni, utána megszületnek a kicsik és előre szólok, innentöl pokol lesz a játék! Amint elmennél vadászni, megjelenik valami ragadozó(medve), amit nem tudsz legyőzni, a játék(a párod) pedig mindenhova beragad és amúgy is hülye ahhoz, hogy emgvédje a kicsiket. El lehet üldözni a medvét, de rögtön vissza jön... Onlineban persze nyilván jobb, de én úgy tudom, hogy a játék csatlakozási hibákkal szenved éppen, amit még javítanak. Ha mégis bele akarsz kezdeni, akkor írj és szívesen elmondom részletesebben a játékot.
2011. okt. 30. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!