Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik a jobb? Sims 2 vagy...

Melyik a jobb? Sims 2 vagy Sims 3?

Figyelt kérdés
2011. okt. 30. 14:31
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
Nekem mindegyik megvan a sims 2 is és a sims 3 is az összes kieg.-vel! Én igazából nem nagyon tudok a mai napig sem dönteni (már elég régóta játszok) de valami mégis azt súgja, hogy a sims 3 sokkal jobb: jobbak a grafikák, ha megvan neked az a kieg. akkora gyermeknek születésétől kezdve van egy kis robotja :D!! Szóval talán a sims 3 egy picivel jobb :)
2013. febr. 26. 16:36
 12/22 anonim válasza:
Én igazság szerint mindkettőt szeretem nekem a Sims 3 van meg de Sims 2 párti vagyok. Lehet hogy csak azért, mert azon játszottam legelőször.
2013. ápr. 13. 07:25
 13/22 anonim válasza:
Egyértelmű... A Sims 3.. A 2 is elég jó, de a 3-ban több, és jobbak a kiegészítők, élethűbbek a simek, Szebben lehet berendezni a lakást, több elérhető funkció van,,,, stb..Szóvan egyértelműen jobb a Sims 3..
2013. máj. 2. 13:39
 14/22 anonim válasza:
A Sims 3 alapból sokkal több lehetőséggel párosul, és sokkal több dolgot lehet csinálni. 2 évis a 2. résszel játszottam, 5 napja tértem át erre, és nagyon nem akarom visszakapni a 2. részt. Amikor az leállt a gépemen, és nem lehetett letölteni a újra, (Mármint a 2-t) akkor igencsak szomorú voltam. De azóta úgy vagyok vele, hogy a 3.-hoz képest, a 2. egy nagy kalap szar. Szerintem jobban jársz a 2. résszel a lehetőség, meg a grafika is jobb benne. ÉS sokkal de sokkal részeletesebb mint a 2. Egyértelmű hogy a 3. résszel jársz jobban!
2013. máj. 3. 14:38
 15/22 anonim válasza:
Én nem tudom dönteni máig sem :D a sims 2-ben a kiegészítők, és a simek jobban tetszenek. Viszont a sims 3-an könnyebben lehet a városban mászkálni, jó hogy lehet követni a simjeinket, és itt már 45°-osan is lehet forgatni a tárgyakat :) Viszont pl a csaláskódokban a simek főzéstudását, stb.. nem lehet felhúzgálni a sims 3-ban, viszont a sims 3-ban több lehetőség van :D én abban azt sajnálom, hogy pl éttermet te nem nyithatsz, meg ha elmész randizni egy simmel, nem olyan mint a sims 2-ben :) szóval én máig se tudok dönteni :D meg én a sims 3-ban azt sajnálom még hogy nem lehet új városokat csinálni, csak ha letöltöd, de azt csak akkor lehet ha eredeti, vagy te vetted a játékot, és még a kódot nem használták fel.. :( de én a sims 2-n nőttem fel, így egy kicsit azt tartom jobbnak :D
2015. febr. 23. 14:48
 16/22 anonim válasza:
Az előző válaszoló vagyok :) elírtam :D nem tudok* választani :D
2015. febr. 23. 14:49
 17/22 anonim ***** válasza:
Nem akarok se offolni se kötekedni de a sims 3-ban is van egy rahedli kiegészítő
2015. febr. 24. 01:11
 18/22 anonim ***** válasza:
Most pont a sims 2 jön be jobban. A 3-ban nem tetszenek az emberek és van pár olyan csalókód ,ami jól jönne de csak a 2-ben van. A sims 3 lassú. Rohadtul. A leggyorsabb fokozaton is egy nap olyan, mint a sims 2-ben kb kettő és fél. A jártasságok iszonyat lassan sajátíthatóak el és nagyon sokáig tart,ameddig kialudják magukat a simek, amitől mindig idegbajos leszek. A sims 2-ben viszont nem öregednek azok akikkel nem játszol, nem halad tovább a történet, ha nem játszol velük, kevesebb a lehetőség és a betöltőképernyő is ott van. Ezek mellett meg mindig azon kattogok, hogy a sims 2-nek nagyjából kettő kiegészítője akkora, mint egy sims 3-as. Most is a 2-vel játszom. A 3-nak csak az alapja van, meg és jelenleg nincs is nálam, de azzal most annyira nem is lenne kedvem játszani. Szóval mindig változó, hogy melyik tetszik jobban. Most pont a 2-es.
2015. febr. 28. 18:29
 19/22 anonim ***** válasza:

de fejleszthetőek gyorsan a jártasságok. Pl a Supernatural-ban különféle varázsszerekkel egyszerre kettőt nől. Vagy az Egyetem-ben van egy gép amivel pár másodperc alatt eggyel nől a jártasság.

Nekem a mániám, hogy a simseimnek mindegyik jártasság a maximumon van, ezért mindig építek egy pincét tele ilyen jártasság növelő gépekkel és amikor tinik lesznek az első éjszakájukon végigviszem őket az összes gépen, amíg mindegyik jártasságuk max nem lesz.

Mondjuk az is igaz, hogy a logika és a testedzés nincs benne a gépben, de az már igazán apróság hogy azt külön tanulják. Plusz, ha zseni, sportos és az é.pontjukból megveszem a gyorstanuló-t pikk-pakk megvan

2015. márc. 1. 00:54
 20/22 anonim ***** válasza:

Amúgy én a sok csalókód miatt untam meg a sims 2-őt.

Régen imádtam, volt, hogy le se feküdtem, annyit játszottam vele, a végén meg már hallucináltam pár nap avgy nem alvás vagy 2-3 óra alvás után. Hajnalig játék, aztán iskola előtt játék, aztán suli után haza, lecke, tanulás és este nekiültem játszani újra...

De aztán egy idő után kezdett unalmas lenni, hogy semmi izgalom nincs benne, minden megvolt csalókódokkal...

Plusz nem tetszett pár dolog;

- a sims 2-ben ha valaki elköltözött, nem öregedett... pl így lett az idős embernek egy huszonéves nagyanyja.

- a simek nagyon nem önállóak. Volt, hogy az apuka összehugyozta magát az ajtóban, mert nem küldtem el wc-re, pedig menni akart, mert épp a kislánnyal voltam elfoglalva.

- Ha kódok nélkül játszol, nagyon könnyen meghalnak a simek

- a gyámhatóság minden apróságért kijön és viszi is a gyereket; ha csak éppen lekéste a sulibuszt és nem ment iskolába délután már vitték is el

Egy idő után megmaradt a sims2 videók készítésére - arra tényleg egyszerűbb azt használni a csalókódok miatt... De az is a múlté - nemrég töröltem le az egész sims 2-őt a gépről, csak a hárommaljátszok már.

Most bejött a sims 4, de amiket hallottam róla, én szívesebben játszok tovább a hárommal

2015. márc. 1. 01:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!