Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy kell Configolni?

Hogy kell Configolni?

Figyelt kérdés
CS 1.6 szerver konfigos szeretnék lenni , van vhol tanfolyam vagy vki betudna tanítani?
2011. okt. 27. 21:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

[link]

Szerintem ez is hasznos lehet, és magadtól kitapasztalod, betanulod a dolgokat. Tanfolyam? Nyilván a magyar állam 2 éves OKJ tanfolyamot indít 'kezdő-középhaladó counter strike konfigos néven', ami alapozó képzése a 3 éves 'pro konfigos' szakmának. Mivel a munkahelyek még nem telítettek, jók az esélyek az elhelyezkedéshez. Amikor kerestem cikkeket a válaszhoz, láttam olyan oldalt ahol konfigost keresnek, minimum 1,5 év tapasztalat és minimum 14 év feltétel mellett, úgyhogy hajrá.

[link]

2011. okt. 27. 21:37
 2/3 anonim ***** válasza:

0 tudással ezt nem lehet. Ezt olyan dolog, hogy nem lehet könyvből tanulni. Itt az kell, hogy leűlsz, tutorialokat nézel, megcsinálod magadnak a saját gépeden, kipróbálod, pluginokat keresel, stb. Én úgy kezdtem, hogy letöltöttem egy kész szervert és azt kezdtem el tanulmányozni, hogy hogy működik. Ami a legfontosabb: Semmi képp se a normál szerver ablakot használd, hanem -console parancsal inditsad a szerver programot, mivel így a lag legalább 30-al csökken, kevesebb erősorrást igényel.

Privátot hiába írsz ezzel kapcsolatban, nem fogok rá válaszolni!

2011. okt. 27. 21:38
 3/3 anonim ***** válasza:
0%
"a lag legalább 30-al csökken" pflolwtffacepalmasdfgh
2011. okt. 27. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!