Miket szoktatok csinálni a Sims 2-ben?
Figyelt kérdés
Leírhatod a az embered teljes történetét vagy csak pár vicces dolgot is felemlíthetsz.2011. okt. 22. 10:04
1/1 anonim válasza:
Én leginkább építkezésre használtam, amíg még játszottam vele. Kb. 600 egyedi tartalmam volt, és kiéltem a kreativitásom mindenféle épületek építésében, pl. iskolák, rendőrség, szebbnél szebb parkok, vagy csak egyszerű, de alaposan kidolgozott hétköznapi házak építésével. Volt, hogy képregényt csináltam más weboldalak kérésére, ami viszont sok türelmet igényelt, mert nem olyan könnyű jól kinéző simeket készíteni, és azokat minden képhez a megfelelő pózba állítani, pláne, ha sokan voltak egy képen. De olyan is volt, hogy szimplán játszottam, általában minél nagyobb kihívást akartam találni, ezért növeltem a lakók számát, így a megosztott figyelem miatt nehéz volt egy-egy simet alaposan életre bírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!