Honnan tudom letölteni a The Sims 3 - Házi kedvenceket?
Figyelt kérdés
A kérdésből minden kiderül. Lehetőleg letöltő linket kérek a magyar verzióra.2011. okt. 21. 19:57
1/16 anonim válasza:
A Reloadest tőltsd le, ezen van magyar is. Mindig ezt tőltöttem le.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2/16 A kérdező kommentje:
Köszöntem szépen!
2011. okt. 22. 11:04
3/16 anonim válasza:
itt mit kell csinálni hogy magyarul letöltsem? én is szeretném letölteni:)
5/16 anonim válasza:
Elöszőr letőltöd. Aztán pl: Daemon Tools-al be rakod a virtuális meghajtóba és már elisindul a telepítője, na és ott lehet választani hogy milyen nyelven legyen, de ha nem indul el akkor próbáld manuálisan azaz magadtól elindítani biztos lesz valahol egy Setup.exe nevű fájl vagy hasonló.
6/16 anonim válasza:
seítsen valaki!a reloaded-es kategoriából már vagy az összeset megpróbáltam de egyik se jó!mit tegyek?
7/16 A kérdező kommentje:
***** ez tuti, hogy jó, és a telepítésnél nem kérdi meg a nyelvet, hanem magától olyan nyelven kezdi telepíteni, amilyen az alap játék.
2011. okt. 24. 20:59
8/16 anonim válasza:
nagyoooooon köszönöm♥:D mostmár jó.:)
9/16 anonim válasza:
Szia! Olvastam, hogy neked jó lett.. Hogy csináltad? Mert nekem nem jó :/ én úgy csináltam, hogy letöltöttem torrentről és utána feltelepítettem és a cracket bemásoltam a bin-be. Elindítottam de azt írta ki, h nem sikerült. segítessz? :)
10/16 anonim válasza:
Akik innen töltötték azoknak az állatok formája nem torz? Mert én feltelepítettem, el is indul csak az állatok elég torzak. Mitől lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!