Mit csináljak? (Sims 3 Pets)
letöltötted, avagy megvetted cd-n?
ha letöltötted, és eljutottál a telepítésig, akkor nyilván valami .iso formátumban van , és akkor gondolom disk1.iso disk2.iso.... vagy valami hasonló, a lényeg, h azt a lemezt burnolod, vagy mountolod Daemon tools-sal, vagy hasonló programmal, amit kér, ha cd-n van meg akk csak visszarakod az 1. lemezt :D
pont az a baj h nem Daemon tools-os :S
ilyen mappák vannak mintha már fel lenne rakva a játék és onnan kell elindítani a telepítést :D (ezt jól elmagyaráztam xD)
hát ez így tényleg bonyolítja a helyzetet :D
erre nem tudok mit mondani, ha nincs cd1 akkor nincs mit berakni... én feltelepítettem, de crackelni nem tudom xdd
kb ugyanott vagyunk
szoval, pár kérdéssel utánad feltettem egy kérdést és nem irom le még1szer h miért nem tom patchelni :D
(Mit csináljak? NEm indul a The Sims 3 Pets!)
a patch az a frissítés ugye?? xD a sima Sims 3-at frissítetted meg meg is crackelted? mert azt nem szabad.
amikor rakod fel a Házi Kedvenceket akkor kéri a frissítést.
felfrissíted, xD és utána meg crackeled a Pets-et.
Crackelni úgy kell h a sima Sims 3 mappájába rakod be: Program Files/EA Games/The Sims 3/Game/Bin és ide :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!