Street legal racing?
Figyelt kérdés
valalki nem tud nekem abba segiteni? kéne 1 oldal ahonnan lelehet szdni a street legal racing redline-t illetve ott vannak hozá ki egészitök stb tehát uj kocsikat lehet onan a játékba letölteni stb mert émnn le szedtem a 2.0.3 at és valalmiért berakok 1 autot és mindig hibajelzést ir ki pls help2011. okt. 21. 12:23
1/1 anonim válasza:
Ha va ncore-od akkor ott úgy van fent hogy : street legal racing 7000hp edition. Van benne 50 új kocsi meg vagy 10-15 új v8-as motor. nekem tökéletesen működik meg vagyokvele elégedve ha letöltöd szerintem te is megleszel vele elégedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!