Csinállni fognak majd az Alan Wake-ből sorozatot?
Úgyérted játéksorozatot? Tehát lesz-e több részes?
Úgy tudom Alan Wake 2-nek next gen boxon nagyon örülnének, és mivel boxnak alig van exkluzív játéka, nem hinném, hogy hagyják ezt a címet elúszni, szóval valószínű.
Viszont elég szarul fogyott az 1, szóval mégsem biztos, pedig tényleg jó játék, egyetlen boxos játék amit úgyahogy irigyelek.
Alig van exclusive? Ezt erősen kétlem
Ace Combat 6: Fires of Liberation
America’s Army: True Soldiers
Amped 3
Apocalypse: Desire Next
AquaZone: Life Simulator
Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts
Beautiful Katamari
Blue Dragon
Bomberman: Act Zero
Bullet Witch
Chaos;Head Love Chu Chu!
Chromehounds
Crackdown 1-2
Culdcept Saga
Dance Dance Revolution Universe 1-2-3
Dancing Stage Universe 1-2
Dead or Alive 4
Dead or Alive: Xtreme 2
Dead Rising
Diabolical Pitch
Diario: Rebirth Moon Legend
DoDonPachi Dai Ou Jou Black Label Extra
Dream Club Zero
Earth Defense Force 2017
Every Party
Fable II
Far Cry Instincts
Forza Motorsport 2-3-4
Full Auto
Fuzion Frenzy 2
Gears of War 2-3
Guilty Gear 2: Overture
Halo 3
Halo 3: ODST
Halo 4
Halo Wars
Halo: Reach
Import Tuner Challenge
Infinite Undiscovery
Janline
Kameo: Elements of Power
Kengo: Legend of the 9
Kingdom Under Fire: Circle of Doom
Lips
Lips: Canta en Español
Lips: Number One Hits
Lips: Party Classics
Lost Odyssey
Love Football
MagnaCarta II
Microsoft Children's Miracle Network Games Bundle
Sorolljam még?
Filmsorozat 100% nem lesz.
Az ilyen wikipediás listát meg hanyagoljuk.
Előző:
most miről beszélsz?
Mi volt olyan nehéz ami miatt nem sikerült megérteni amit írtam?
Wikipedia szar forrás, hiába ír ezer játékot exkluzívnak, hagyjuk már az ilyeneket.
Igazából 4-5 exkluzív van rá, amit érdemes megemlíteni:
Alan Wake, Forza, Gears of War, Halo, meg talán még 1 valamit kihagyok.
De ezzel nem fikázni akarom az Xbox-ot, nincs vele különösebb bajom, csak írtam még az első válaszomba, hogy mi miatt tartják szerintem meg ezt a játékot, aztán meg valaki bemásolt valami hülyeséget, és reagáltam rá.
Én is XBOX360 tulaj vagyok, és egyet értek az előttem szólókkal. A bal kezemen meg tudom számolni, hány említésre méltó exclusive széria van boxra. Ps3-on meg több tucat. Na de a kérdésre visszatérve...
A Remedy, az Alan Wake fejlesztői még korábban tett egy nyilatkozatot, miszerint még több Alan Wake jön, de ezek nem DLC-k lesznek, és nem is az Alan Wake második része.
Forrás: [link]
Ha filmsorozatra gondolsz, akkor jó hírrel is tudok szolgálni, ugyanis készítettek egy 6 részből álló spinoff-ot Bright Falls névvel ( [link] ), ami részenként kb 3-4 perc hosszúságú, és Bright Falls életét, az ott történő előzményeket mutatja be, közvetlenül a Wake házaspár érkezése előtt. Van hozzá magyar felirat, baromi izgalmas, és a játékhoz hasonlóan több kérdést hagy bennünk, mint válaszokat. :)
sorozatot nem hinném, és egyelőre filmet se sajnos :( Bár ki tudja, lehet uwe boll nem tud megülni a seggén XD
szerintem azon vacakolni, hogy milyen platformon mi van felesleges, mert van olyan game ami rohadt jó és csak box-ra van illetve ami csak ps3-ra van, de ha már azt nézzük, akkor inkább egy jó gép full hd-n maxon azt szevasz XD (witcher 2 maxon brutál szép :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!