Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van olyan jatek ahol a penz...

Van olyan jatek ahol a penz van a foszerepben?

Figyelt kérdés
Nem a tycoon ra gondoltam,hanem masfajta fps vagy mmo jatekra.
2011. okt. 16. 10:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
a való élet egy jó grafikájú fps játék, mindenkinek elmegy a gépén, és itt minden a pénzről szól
2011. okt. 16. 10:41
 2/7 anonim ***** válasza:
óh, elloptad az ötletem.
2011. okt. 16. 10:47
 3/7 Ucsiha Madara ***** válasza:
Monopoly.
2011. okt. 16. 11:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Az élet jó, csak sok a cheater.
2011. okt. 16. 13:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
És nem tudni, hogy van-e respawn.
2011. okt. 16. 13:38
 6/7 anonim ***** válasza:

Planet Calypso:

[link]

Ingyen játszható sci-fi MMORPG amiben a bányászaton,fejlesztésen,kereskedelmen van a hangsúj.Ráadásul amit a játékban keresel pénzt azt be válthatod valódi pénzre.Nem vicc ám ez azt vonja maga után hogy abszolút nem jutsz semmire ha nem fektetsz valódi pénzt a játékba..A játék elején kapsz egy kevéske pénzt ami éppen arra elég hogy az alapokat elsajátítsd és kész.Utána csak úgy lesz pénzed ha valódi pénzzel fel töltöd a "PED kártyátad",megveszed a szükséges eszközöket és el kezdesz bányászni fejleszteni kereskedni.Ha nem jön be,bukod a pénzed akkor megint töltheted a PED kártyát.

Ha viszont be jön a dolog akkor a bank kártyád töltheted a PED kártyáról.

Én imádnám ezt a játékot,de nem tudok annyit költeni rá amennyit igényel.A sok ember aki nyereség nélkül játszák,száz ezreket emleget hogy a játékba rakták...Nekem erre sajnos nincs pénzem,de ha neked igen és olyan játékot keresel amiben a pénzen van a főszerep ennél jobbat nem találsz.

Pénz nélkül tényleg semmire nem mész benne mert elkopik mindened csak a csupasz segged marad,de rajtad áll hogy a játékba rakod a pénzt vagy a játékkal keresed.Az első lökést mindenképp neked kell adni valódi pénzel.

Ja és minden regisztrációval csak egy karit lehet csinálni,többet nem.

Sok sikert hozzá

2011. okt. 17. 20:10
 7/7 A kérdező kommentje:
Nincs felesleges penzem,de nagyon erdekes ez a jatek.Am a jatekkeszitok celja nem az,hogy meggazdagodjanak a jatekbol :D,am valami olyasmi jatekra gondoltam mint peldaul a netmafia.hu flashjatek rendszere,hogy fegyvereket autokat kell vegyel,bunozesbol szerezhetsz penzt,valami ilyesmire gondoltam.
2011. okt. 18. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!