Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » PS3 Vs. XBOX 360 elite?

PS3 Vs. XBOX 360 elite?

Figyelt kérdés

Sziasztok Véleményeket kérek!

Naggyából mind2 most ugyanolyan árban van.

És az igaz hogy frissíteni kell mindig a PS3-at (ebbe beleértem a PS3 slim-etis)

És az XBOX-ra h legyen net télleg fizetni kell?

És PL. ami most jön ki COD MW3 melyiken lenne jobb ?

2011. okt. 15. 21:44
 1/9 Trollololo ***** válasza:

én Xbox 250gb slimet fogok venni és igaz hogy fizetni kell boxon a liveért, de sokkal jobb mint a PSN, meg sztem a ps kontroller stécseszi a kezed :S Xbox-é komfortosabb :D

sztem egy xbox jobban megéri

2011. okt. 15. 22:56
 2/9 anonim ***** válasza:
Én 4 éve vettem kb PS-t, és volt Boxom is.Nem igaz hogy a controller rosszabb, mert ugyan azok szinte. Ps3 jobb szerintem, attól még hogy ingyenes az online, nem azt jelenti hogy sz*r is. Szerintem azok is igényesek attól még hogy ingyenes :) Nem beszélve arról hogy az MS kicsit szigorúbb a Sonynál(persze ha nem buherálod a géped nem lesz gond). Tény hogyha viszont PS3 FAT-ot veszel gondolj arra hogy kb 4 havonta viheted golyózásra(saját tapasztalt, bár nekem haverom csinálja ) De ha SLIM kell semmi gond! Ha játékok terén nézzük egyedi a vélemény, helyedbe végignézném az összes excluzív címet és választanék. Tény hogy a PS excluzív címek szebben mint a BOXÉ de sokszor az xbox veri a PSt élményben :) Dióhélyban ennyi amit tudni kell ha csak játékra használnád.Bár sok embert a BD, kártya olvasó+internet vonz(közéjük tartozom én is) Remélem tudtam segíteni!
2011. okt. 15. 23:08
 3/9 anonim ***** válasza:

Ez csak tőled függ. Gold Liveért tényleg fizetni kell, de nem tudom, hogy miért lenne rosszabb a PSN-nél. Használja az ember multizáson kívül másra? Nem igazán. Másban lehet, hogy tényleg jobb (pl. van cross-game voice chat), de számomra tök mindegy.

X360-t és a PS3-t is kell frissíteni.

A kontroller az csak tőled függ, de PS3-hoz is van X360 kialakítású kontroller. De azt ne felejtsük el, hogy a PS3-hoz járó DualShock 3 giroszkópos, beépített aksis.

Mozgásérzékelésről is csak te döntesz. X360-nál nem kell fognod semmit, ámde csupa casual játékok vannak Kinecthez, és szerintem azért egy Move Sharpshooterrel csak jobb játszani egy Killzone 3-t, ami legalább egy komoly játék.

PS3-n nem olyan szép a kontraszt (kicseszel vele, átállítod a TV beállításainál), a régebbi játékokban egy kicsit kisebb is lehet a felbontás, mint X360-n. A COD MW3 is ugyanazon a grafikai motoron lesz, mint az MW2, ami majdnem ugyanaz, mint ami az MW-ben, a WaW-ban és a BO-ban volt, felbontásilag nagy valószínűséggel az X360-s kicsit jobb lesz, viszont ott szinte mindenkinek van headsetje, némítgatni kell a kis 12 éveseket, stb.

Az exkluzívakról nem akarok írni, csak te tudod, hogy mit szeretsz (bár SZERINTEM a PS3 exkluzívok sokkal komolyabbak).

Én azt mondom, hogyha a régebbi játékok érdekelnek nagyrészben, akkor X360, ha az újabbak, akkor PS3, mostanában szeretnek a PS3 tulajoknak extrákat adni, mivel ráfér a Blu-Rayre. Pl. BioShock Infinite mellé ingyen jár majd a BioShock első része. Battlefield 3-hoz a nagy felbontású textúrákat nem kell letölteni, ott lesz minden a lemezen. Bár nem a Blu-Ray miatt, de Assassin's Creed Brotherhoodnál a Copernicus Conspiracy PS3 exkluzív, és még sok ilyesmi van.

Nem csak, hogy sokszor extrák járnak már a PS3 tulajoknak, a fejlesztők szívesebben foglalkoznak már a PS3-mal, így ha nem is sokkal, de egy kicsit jobbat kapnak az X360 tulajoknál.

Nem szarozni akarom az X360-t, csak leírtam pár előnyét a PS3-nak.

2011. okt. 15. 23:19
 4/9 anonim ***** válasza:

Mindenáron PS3. :D

Igaz egyesek azt mondják , hogy egy sütőhöz hasonlít. :D de én tényleg a PS-t ajánlanám. és ha jobban belegondolsz egy kisebb multimédiás központot is kapsz plusz ott a blueray.

2011. okt. 16. 10:13
 5/9 anonim ***** válasza:
Xboxon fel tudsz menni ingyen is a live-ra. A multi a fiezetős, ahhoz gold előfizu kell.
2011. okt. 18. 16:23
 6/9 anonim ***** válasza:

Hogy a kérdező az utolsó kérdésére is választ kapjon:

a CoD-hoz kifejezetten az Xbox illik, mivel a készítők arra fejlesztik elsődlegesen a játékot.

2011. nov. 4. 20:16
 7/9 anonim ***** válasza:

ennél nagyobb hülyeséget én még nem hallottam.

Az Xbox sose volt arról volt híres , hogy megbízható konzol...

2011. nov. 5. 17:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát nem is megbízhatatlanabb mint a ps3. Tök ugyanaz. Csak amíg xboxnál elhíresült az rrod a kezdeti szériánál, addig ps3 fat típusnál valahogy senki sem emlegeti sárgaledes hibát, ami amúgy ugyanolyan gyakori. Sőt még a javítása is kétszer annyiba kerül. Szóval tök ugyanaz a két konzol megbízhatóság szempontjából. Főleg hogy az új szériáknál már egyiknél sincs semmi probléma.
2011. nov. 8. 02:35
 9/9 Dzsugaswily ***** válasza:

semmi képen sem ELITE de PS3 sem!!

HANEM XBOX360SLIM AMIBE KIVAJAVITVA MINDEN LED HIBA MEG MINDEN! SLIME! KELL XBOX360SLIM NE PS3 HANEM SLIM!!! ET VEGYÉ AZ JOBB NEKEM SI VAN MEG SOK MINDEKINEK IS!! HAVERJAIM KÖZÜL!!

2011. dec. 30. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!