Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valami jó netes játék?

Valami jó netes játék?

Figyelt kérdés

Olyanra gondolok mint pl a Metin2 vagy a Counter Strike (ezt a kettőt ismerem) ahol másokkal tudok játszani, ilyen unalmas esős napon. Ha tudtok ilyet, elmondanátok miért jó és mi a lényege? :)

Esetleg a Counter Strike 1.6-ot honnan tudnám letölteni? Sehol nem találom :/

Köszi.

2011. okt. 15. 12:35
 1/3 anonim válasza:
World of Warcraft szerintem az a legjobb mmorpg játék. Igaz a grafikája nem a legjobb, de a játékélmény annál inkább. Nézz utána youtube-on. Azt mondják hasonlít a Metin2-re, de én azzal még nem játszottam.
2011. okt. 15. 12:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Battlefield 2.

Olcsó, és mégis eszméletlen jó. Ahogy rohantok együtt előre a fél csapattal, hogy elfoglaljátok a következő pontot, ahogy 32-32-en egymás előtt 100 méterre próbáljátok megölni egymást, ahogy segíted a csapatod... rohadt jó.

Left 4 Dead

Zombilövölde. Ez pont akkor a legjobb, ha többen vagytok.

2011. okt. 15. 13:18
 3/3 anonim ***** válasza:

World of Tanks

Vindictus

2011. okt. 15. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!