PS 2 Ssx tricky hogyan van?
Pipedream vagy mi:
Minden showoffon szerezz valamilyen medált.
Untracked:
Minden versenyen szerezz valamilyen medált.
Egyébként jó játék, örülök, hogy végre van itt valaki, aki valami igényesebbel is játszik. (Persze még vannak mások is, csak kevesen.)
Az uberboardokhoz meg kell csinálnod minden trükköt. Mindegyik karakternek van egy hozzáillő deszkatípusa. Nem emlékszem már, hogy kiírja-e valahol, hogy melyik az, de azt tudom, hogy az uberboard olyan típusú. Tehát ha az uberboard freestyle, akkor egy freestyle deszkával irány egy Single Racere, vagy egy bajnokságra (nem tudom mi a harmadik lehetőség, Free ride vagy valami ilyesmire emlékszek. Free rideon hiába csinálod meg a trükköket). A verseny/showoff közben nyomd meg a startot, és lesz egy trükkökkel kapcsolatos pont. Master tricks, vagy valami hasonló, ide le vannak írva a trükkök. Csináld meg egy ugrás alatt a szükséges trükköt (EGY UGRÁS ALATT CSAK EGYET!). Ha megvan, akkor emlékeim szerint ad egy fényképező zárhangot és valamelyik sarokba kapsz egy kis fényképezőgépet. A Single Race és a Championship mellett a 3. pontban (még mindig nem tudom mi, de az már eszembe jutott, hogy a Free ride csak egy alpontja annak), talán Trick Chapters néven lehet ezeket a trükköket gyakorolni, kapsz egy jó nagy ugratót, és tesztelgethetsz, de ez a próbán kívül semmire nem jó, csak Single Racen vagy Championshipen ér valamit az egész.
Remélem érthetően írtam le, néha nagyon nem tudok fogalmazni.
Van freestyle, alpine, és bx deszka, ha jól emlékszem a típusát valamelyik oldalon írja alul deszkaválasztás közben (csak egy kicsit feljebb a többi infónál). Szívesen megnézném, csak nem tudom hol van az adapter (ó, ezért volt még jó a vastag PS2). Az biztos, hogy a formájából fel lehet ismerni. Az alpine deszka hosszú, és az egyik vége le van vágva, trükközésre nem igazán használható, a freestyle a legkisebb, mind a két vége le van kerekítve, ez való leginkább a trükkökre, a bx valahol a kettő között helyezkedik el használatilag, méretileg közepes, a végei ennek is le vannak kerekítve. Röviden így a legkönnyebb felismerni:
Alpine: le van vágva az egyik vége
BX: nagyobb kerekített végű
Freestyle: kisebb kerekített végű
Azt elfelejtettem írni, hogy nem csak az uberboard olyan típusú, ami a szükséges trükkökhöz kell (más deszkával hiába csinálod meg ugyanazt, sokszor más a trükk neve), hanem az első deszka is. Tehát ha az első deszkával próbálkozol, akkor biztos, hogy összejön.
Hozzáértő nem vagyok, csak ez volt az első játékom PS2-re, és imádtam, ezért megmaradt egy pár részlet... bár ilyenkor is azért utánanézek, talán nem úgy van, ahogy emlékszek.
Ha msn-t/skype-t akarsz, akkor ide írd ki a címed, mert én már millió helyre kiraktam, nem szeretném még többre, vagy kattints a "Privát e-mail a válasz írójának"-ra, és ott megadhatok bármit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!