Melyik FPS játékban van a legtöbb csaló?
CS tört szervereken előfordulhat, mivel ott nincs semmiféle védelem.
De ha azt nem nézzük, akkor szerintem cod.
Ugye a fejlesztésre nem sok gondot fordítanak, és az eredeti szervereket sem képesek levédeni.
Meg azért többen játsszák, mint a CS-t.
szerintem?
arányosan ha nézzük akkor :Medal Of Honor Airborne
mert ugyan én vagyok csaló de ott mindenki az!
tudod miért ? mert egy marha youtube-ra felrakott egy videót hogy hogyan kell benne csalni de jóvan azért ahhoz kéne egykis technikai háttér is nem?
de nem mert odalinkelte hogy hol lehet leszedni ezt a hack-et!
ilyen marhákkal nemis tudom mittennék legszivesebben amikor látom hát az eszem megáll!
én azért se szedtem le!
és csak be kell másolni vagy mi és kész!
én azt tudom mondani a csalóknak hogy az összes csitér állat azért hack-el mert :
1:nem tud játszani
2:olyan játékba ahol nincs is szintlépés annak örül hogy Ő áll az első helyen de nem is tett érte semmit!
3:ne, bir utolsó lenni mert a szintjéhez képest mindig ott állna!
kinemállhatom az ilyen hülye bunkó embereket!
ja és megjegyzem a csalók több mint 50%-a MAGYAR ,mert itt a legtöbb sunyi ember!
remélem nem sértődtél meg ne csalj!
Előző:
hülye vagy.
Igaz, hogy a csalók sok ember játékélményét elrontják, DE:
nem azért van ott a legtöbb csaló (ami mellesleg 100% nem igaz), mert egy barom youtube-ra felrakott egy videót, direkt rá is kerestem, egyik videónak sincs 10k-nál több nézettsége.
A másik, hogy minden játéknál csak egy mappát kell bemásolni.
A harmadik, hogy hülyeség, hogy az összes csaló 50+ százaléka magyar.
Van 10 millió magyar (ami hülyeség, már már közelebb van a 9-hez), ebből legyen mondjuk 1 millió aki rendszeresen játszik (biztos nem korrekt adatokat mondok, de ennél már csak kevesebb lehet). Ez az 1 millió ember közül legyen csak 100 ezer aki MOHA-val játszik (ez is nagyon nagyon erős túlzás). Ennek meg legyen 50%-a csaló.
50k magyar csaló a több százezer külföldi játékos között....persze, biztos igazad van.
Ahogy már írtam korábban, a cod-ot technikai szempontból eléggé leszarják.
Nem is valami komoly játék, még mindig egy módosított Quake 3 motorral fut, oké, hogy agyon van már módosítva, de attól még az alapja mindig egy 10 éves motor.
Jól fogy, nekik ez a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!